Wat doe je met je kleurplaten

Wat doe je met je kleurplaten

En dan heb je je kleurplaat af en dan? Bewaar je ze in een map, hang je ze aan de muur? Maak je er misschien een cadeau van. Zelf bewaar ik ze meestal in het boek of in een map maar ik heb ook andere ideeën voorbij zien komen.

Laatst zag ik dat iemand een kleurplaat had laten drukken op een t-shirt voor zich zelf. Als je echt een mooie kleurplaat hebt gemaakt waar je trots op bent is het zeker een leuk idee om er mee te kunnen pronken. Vaak kun je dit laten doen bij een kopiëer shop bij je in de buurt of via een internet site. Je hebt dan gelijk een uniek t-shirt.

Een ander idee die ik tegen kwam was er een tattoo van laten maken. Persoonlijk vind ik dit niet echt mooi maar misschien vind jij het wel prachtig. Nee dat is niet omdat ik iets tegen tattoo’s heb zelf heb ik er meerdere maar om nou met mijn eigen kleurplaat op mijn rug te gaan rondlopen ofzo gaat me toch te ver.

Previous Nieuwe kleurboeken
Next Weekoverzicht 5 t/m 11 maart

Misschien vind je dit ook leuk

Kleuren voor Volwassenen

Beginner of gevorderd

Laatst heb ik jullie het kleurboek animorphia laten zien. Toen hoorde ik van iemand een mooi boek maar lijkt mij voor mij als beginner te moeilijk. Aan de hand van

Kleurplaten

Kleurplaten Overzicht #7

Elke week ontvangen wij veel prachtige kleurplaten op onze Facebook pagina Hier onder vind je een kleine greep uit de ontvangen platen van afgelopen week. (9 maart t/m 15 maart)

Video

Een leuk leerzaam filmpje.

Iedereen kleurt anders, wat zo ontzettend leuk is. We wilden dit graag met jullie delen.

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie