Waar liggen jullie kleurboeken

Waar liggen jullie kleurboeken

Ja in de kast hoor ik al.

DSC_4488

Maar dat is niet wat ik bedoel. Hebben jullie ook kleurboeken op andere plaatsen liggen dan in de kast of op de tafel? Zo heb ik wel eens gehoord dat sommige kleurboeken in andere huizen hebben liggen, zoals bij een partner, ouders, vriend(in).

DSC_4506

Zelf heb ik ook een kleurboek en een pakje fineliners in mijn handtas zitten. Zo heb ik altijd wat bij de hand als ik ergens zit te wachten.

Ook heb ik nog twee kleurboeken en een pakje stiften op de slaapkamer liggen. Klinkt als een vreemde plaats de slaapkamer dat weet ik. Nu niet gaan denken dat ik in mijn bed lig te kleuren, lijkt mij om eerlijk te zijn helemaal niet praktisch. Nee daar zit een andere oorzaak achter, ik heb drie kinderen waarvan één toch wat medische klachten heeft. Dit heeft onlangs nog tot gevolg gehad dat zij opgenomen werd in het ziekenhuis en ik niks bij mij had. Daarom liggen er dus twee kleurboeken en stiften op mijn slaapkamer dat wanneer ik onverwachts een tas moet pakken voor haar ik er ook gauw kleurboeken in kan gooien.

Laat maar eens horen waar hebben jullie allemaal kleurboeken liggen?

Previous En de winnaar van Mijn Wonderlijke Wereld deel 4 is.....
Next De Magische Stad (Kosmos Creatief)

Misschien vind je dit ook leuk

Kleuren voor Volwassenen

Kleurplaten Overzicht #25

Elke week ontvangen wij veel prachtige kleurplaten op onze Facebook pagina Hier onder vind je een kleine greep uit de ontvangen platen van de afgelopen week. (10 augustus t/m 16 augustus)

Bezoeker van de maand

November – Jurgen

Daar is hij dan weer de bezoeker van de maand. Elke maand kiezen wij een kleurfan uit die bezoeker van de maand word. Wil jij ook graag een keer bezoeker

Weekoverzicht

Kleurplaten Overzicht #32

Elke week ontvangen wij veel prachtige kleurplaten op onze Facebook pagina Hier onder vind je een kleine greep uit de ontvangen platen van de afgelopen week. (28 september t/m 4

2 reactie(s)

  1. Syl Heijster
    mei 27, 21:13v Antwoorden
    Ik heb in een rugtas een pak stiften en kleurboek zitten voor als ik overhoop moet worden opgenomen in het ziekenhuis ( ik zit in een tijd van chemokuren krijgen en heb een PICC lijn in mijn arm die er ineens uit moet ) Dus een nood tas eigenlijk
  2. Jantina
    juni 01, 14:11v Antwoorden
    Bij mijn vriend liggen 3 kleurboeken . Laatst had hij houten koffer/ kist gekregen van een vriend. Deze kist heb ik gekregen voor mijn kleurspullen. Hij is vuurrood. Denk dat ik koffer ga beschilderen... In het nachtkastje naast me best ligt kleurboeken met stiften. Voor als ik niet kan slapen.. Meestal kleur ik voordat ik naar bed ga en drink dan slaapthee

Plaats een reactie