Suske en Wiske de kleurrijke klassiekers

Van WPG uitgevers ontvingen wij het kleurboek Suske en Wiske de kleurrijke klassiekers.

DSC_4208

Zoals de titel al zegt eigenlijk vind je in dit kleurboek covers van de klassieke boeken van Suske en Wiske. Deze broer en zus hebben al heel wat avonturen beleefd met hun tante Sidonia, Lambik, Jerome, professor Barabas en vele anderen.

Op de ene pagina zie je een kleurvoorbeeld en aan de andere kant kun je zelf kleuren. Je kunt het voorbeeld volgen maar ook zelf beslissen welke kleuren je wilt gebruiken.

DSC_4210

Ik ben begonnen met de wolkeneters. Hiervoor heb ik mijn potloden gebruikt uit de enige echte enorme kleurdoos voor volwassenen. Het papier is lekker glad en de potloden glijden daardoor over het papier. Vanwege de zwarte achtergrond komen de kleuren nog mooier uit.

DSC_4209

Daarna heb ik allerlei goedkope merken stiften gepakt en ben het eiland amoras kleur gaan geven. Hiermee onder vond ik ook totaal geen problemen de stiften glijden makkelijk over het papier, het papier rult niet ook niet als je meerdere keren over dezelfde plek gaat en misschien wel het belangrijkste het drukt ook niet door.

DSC_4211

Als laatste heb ik mijn stabilo’s gepakt en ben aan de slag gegaan met het sprekende testament. Deze kleuren ook echt geweldig op dit papier. Door drukken is ook hiermee geen probleem.

Al met al een boek waar ik alleen maar enthousiast over kan zijn. Ik moet toch bekennen dat Suske en Wiske ook wel een beetje jeugdhelden zijn van mij.

Ben je ook al enthousiast? Via deze link kun je het boek bestellen.

 

 

 

 

 

Previous Huidskleur
Next Twinmarkers action

Misschien vind je dit ook leuk

Reviews

Mandala mix

Geschreven door: Geertje Leistra De mandala mix is een superdik kleurblok. Ik heb gekozen om drie verschillende soorten mandala’s in te kleuren. Het is een super leuk boekje. Wat ik erg leuk

Reviews

Het enige echte mandala kleurboek om te versturen

Geschreven door Renée  Tijdens de bijeenkomst in Amersfoort kreeg elke kleurambassadeur van BBNC een pakket mee. Daar zat ook dit boekje bij. Super enthousiast ben ik begonnen aan dit boek

Reviews

Het Kleurenwiel

Review ontvangen van PerfectSweetColors   Van BBNC Uitgevers kreeg ik het Kleurenwiel thuisgestuurd Dank jullie wel hiervoor.. De kleurenwiel kan je op weg helpen wanneer je even niet weet welke kleuren

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie