Animorphia kleur- en zoekboek

Animorphia kleur- en zoekboek

Animorphia

Dit kleurboek is al een tijd uit, en inmiddels is de Engelse versie van deel twee Imagimorphia al te koop. Toch wil ik jullie meenemen in een uitgebreide review van het kleurboek Animorphia. Dit kleurboek is namelijk een enorme aanrader.

Animorphia IMAGIMORPHIA-COVER-Flat-510x554

Wat informatie over het kleurboek

ingrid_animorphia

Het kleurboek is ontworpen door kunstenaar Kerby Rosanes. Het kleurboek is 96 pagina’s dik en bevat mooie unieke kleurplaten. Het thema wat terug komt is dieren. Naast kleurplaten die je kunt maken, zijn er ook nog een aantal tekeningen die je zelf kunt afmaken. Naast dit alles is Animorphia ook nog een bijzonder zoekboek met speciale zoekopdrachten!

13177683_898344530312122_1015233924384002987_n Animorphia

Wat is mijn mening van het kleurboek Animorphia

Toen bekend werd dat uitgever Lantaarn publishers dit kleurboek ging uitbrengen werd ik heel blij. Ik had al wat informatie en kleurplaten gezien en dit boek stond hoog op mijn lijstje. Samen met redactieleden Ingrid en Chantal hebben wij een aantal kleurplaten uit Animorphia gemaakt en wat is dit kleurboek geweldig! Het papier wat is gekozen is mooi stevig en de kleuren komen mooi tot zijn recht. Ik doezel veel en ook dit is geen enkel probleem. De kleurplaten zijn uitdagend en je kunt er goed je creativiteit in kwijt.  Ik heb onwijs veel kleurboeken, maar dit kleurboek heeft zoveel leuke diverse kleurplaten dat ik wil blijven door kleuren in dit kleurboek. Dit kleurboek is zeker een aanrader voor alle kleurliefhebbers. Ben je gek op dieren of unieke kleurplaten dan hoort dit boek helemaal bij je verzameling! Ik heb natuurlijk ook gelijk Imagimorphia besteld. Ik hoop dat dit kleurboek net zo’n succes is als Animorphia. Maar eerlijk gezegd twijfel ik daar niet aan en kan ik niet wachten om hier in te beginnen. Uiteraard komt hier ook een uitgebreide review over op de site.

chantal_animorphia

ingrid_animorphia_2

Het kleurboek Animorphia en het nieuwe kleurboek Imagimorphia  kun je hieronder kopen voor 12,49!

Previous Samen kleuren Ouder - Kind
Next Het Tattoo Kleurboek

Beoordeling van de redactie

Uiterlijk
5/5
Kwaliteit
4/5
Kleurplaten
5/5
5/5
Price
3/5

4.4

Goed
4.4
Samenvatting:

Dit kleurboek moet je als kleurliefhebber in je collectie hebben! Een prachtig veelzijdig kleurboek met unieke kleurplaten. De kwaliteit van het papier is erg goed. Voor de prijs krijg je een kleur en zoekboek in eén!

Misschien vind je dit ook leuk

Kleuren voor Volwassenen

Tijd voor kleur & Logisch kleuren en tekenen.

Geschreven door Silvia Mijn allereerste review die ik mocht doen was van de nieuwe denksport boeken. Tijd voor kleur! En Logisch kleuren en tekenen. Toen ik de boekjes ontving ben

Kleurboeken

Kleur in het klein deel 2

Geschreven door: Mariska Boer Vandaag gaat de review over “kleur in het klein” deel 2 van denksport.Is een verrassend veelzijdig boekje. Bevat 48 tekeningen van verschillende categorieën:Het papier voelt redelijk

Reviews

Penseelpennen Action

Wanneer ik de winkel was, keek ik enthousiast naar deze penselen. Ik dacht deze moeten mee.. deze wil ik absolute testen, ik ga niet twijfelen als ze maar 89cent kosten.

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie