Review wibra kleurboek deel 1

Bij de wibra worden mooie kleurboeken verkocht zoals deze.

DSC_4054

In dit boek vind je 112 verschillende platen. Er staat eigenlijk voor ieder wel wat wils in. Zoals bloemen,vogels, schedels, gebouwen maar ook mandala’s.

DSC_4049

Ik heb als eerste deze lieve vogels gekleurd met mijn bruynzeel potloden. Dit ging prima op het papier de kleuren komen mooi over en je kunt ze makkelijk in elkaar over laten lopen.

DSC_4050

Na de vogels heb ik gekozen voor dit liefelijke bruidje. Bij deze tekening vond ik zachte kleuren het beste passen dus heb ik mijn pastelkrijtjes gebruikt. Hiervoor bleek het papier ook erg geschikt je kunt makkelijk de kleuren donkerder of lichter maken. Als je hem na het kleuren even laat liggen geeft het zelfs niet meer af op de pagina er naast.

DSC_4052

Tenslotte heb ik voor dit harlekijnsmasker gekozen. Een vrolijk plaatje en daarbij passen vrolijke heldere kleuren. Stabilo’s vond ik uitermate geschikt daarvoor. Ze gleden makkelijk over het papier en de inkt droogt snel waardoor je het niet uitveegt. Tot mijn verbazing eigenlijk drukt het ook niet door naar de volgende pagina.

Al met al is het een erg leuk gevarieerd boek met allerlei soorten platen. Wat materiaal keuze betreft word je in dit boek ook in gehinderd. Heb je geen groot budget en wil je toch graag een mooi kleurboek zou ik zeker voor deze gaan.

 

Previous Weekoverzicht 1 t/m 8 november
Next stabilo

Misschien vind je dit ook leuk

Reviews

Dikke dames kleurboek

Van de uitgever BBNC ontvingen wij “het enige echte dikke dames kleurboek voor volwassenen” om te mogen reviewen. Dit hebben Mariska, Renée en ik samen gedaan. Wij het allemaal over

Reviews

Gastreview Mijn wonderlijke wereld deel 3

Gast Review: Kristel Verbuyst     “Mijn wonderlijke wereld deel 3” van Masja van den Berg   Wanneer ik in het boek blader, valt het me op dat er verschillende

Reviews

Kerstkaarten creative colors

Ik had jullie al eerder deze kerstkaarten van Creative Colors laten zien. Ondertussen heb ik ze zelf ook en ben er gelijk mee begonnen zodat ik mijn ervaringen met jullie

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie