Review mooi mozaïek

We ontvingen het boek mooi mozaïek om te reviewen.

DSC_4144

Het eerste wat ik dacht is wat een prachtig mooi boek! Je word al vrolijk van de voorkant. De kaft is mooi hard waardoor je niet snel vouwen in je kleurboek krijgt en het boek makkelijk open te leggen is. Maar dan komt natuurlijk de belangrijkste vraag hoe kleurt het?

DSC_4143

Als eerste heb ik mijn stabilo’s gepakt om deze bloemen van een vrolijke kleur te voorzien. Dat ging echt prima ze glijden makkelijk over het gladde papier. Het papier rult niet als je er vaker over heen gaat. Door dat het papier mooi dik is drukt het ook niet door naar de volgende pagina.

DSC_4142

De tweede die ik gekleurd heb is een plaat die laat zien waar ik direct aan dacht toen ik het boek zag. Namelijk een glas in lood raam in een kerk. Voor deze plaat heb ik mijn enige echte enorme kleurpotloden doos gebruikt. Dit ging ook weer perfect en de kleuren komen mooi uit op het papier.

DSC_4141

Als laatste heb ik deze (ijs)vogels gekleurd. Heb voor heb ik mijn gel/glitterpennen gebruikt. Daarvoor is dit kleurboek ook erg geschikt. Het enige nadeel is wel dat het wat langer duurt voordat de inkt opgedroogd is bij dit papier waardoor je moet oppassen met vlekken als je er per ongeluk over heen wrijft.

Mijn conclusie een prachtig luxe boek voor vele uren kleurplezier. Zoals je kunt zien hebben alle afbeeldingen te maken met mozaïek maar zijn ze toch weer erg variërend.

Wil je ook graag dit boek via onderstaande link is hij te bestellen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous weekoverzicht 23 t/m 29 november
Next Nieuw kleurboek Julia Woning

Misschien vind je dit ook leuk

Video

Filmpje: Het enige echte mandala kleurboek om te versturen

Vandaag gun ik jullie (nu toch echt) een kijkje in: Het enige echte mandala kleurboek om te versturen.     Er is door ons al een review over geschreven. Deze

Reviews

Het Tattoo Kleurboek

Geschreven door: Renée Na vele leuke kleurplaten van onze leden gezien te hebben uit dit boek ben ik ook heel blij dat ik dit boek mocht reviewen.      

Reviews

Pixel colouring boek action

Vandaag was ik toevallig even bij de action (kom daar regelmatig maar ach wie niet). Zoals gewoonlijk liet ik mijn blik toch even dwalen langs de kleurboeken die er liggen.

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie