Mijn wonderlijke wereld

Mijn wonderlijke wereld

Geschreven door Renée

Mijn wonderlijke wereld

Dit prachtige boek heeft 46 pagina’s met prachtige platen met dieren, bloemen, mandala’s en vele andere patronen die ontworpen zijn door Masja. Voor iedereen is er wel een leuke plaat beschikbaar. De kaft ziet er luxe uit (is niet heel erg dik) met mooie gouden accenten.  Het papier is extra dik dus geschikt voor zowel potloden als stiften.

11881011_858648897524045_1460288923_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze eerste plaat heb ik gekleurd met Kohl I Noor potloden. De potloden glijden super over het papier. Zelden zo’n fijn papier meegemaakt!!! Ik hou zelf erg van regenboog kleurtjes (zoals de meeste trouwe volgers van ons wel weten inmiddels :p)
11921924_858648890857379_1001972123_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De tweede plaat heb ik gekleurd met gelpennen van de Ikea. Ook dit kleurt soepel. Het drukt niet door. Enige nadeel (maar dit ligt meer aan de gelpennen) is dat je niet met je hand gelijk erover heen moet gaan want dan veeg je zo door het gekleurde heen.

11911808_858648874190714_927341164_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De derde kleurplaat heb ik gekleurd met Steadler en Stabilo stiften. Beide stiften kleuren geweldig met dit papier. Daarnaast drukt het niet door! Nou ben ik wel iemand die niet heel hard drukt met het kleuren. Ik denk als je wat harder drukt dat het waarschijnlijk wel iets doordrukt.

11914166_858648870857381_356148858_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben erg enthousiast over dit boek. Persoonlijk vind ik dit boek beter als het eerste boek  Nature/romance. Meer afwisselende platen en het papier is een heel stuk beter. Het heeft veel verschillende platen. Het boek is geschikt voor een ieder die van kleuren houdt. Ben erg blij dat ik dit boek mocht reviewen! Want dit boek behoort nu zeker tot een van mijn favoriete boeken!

 

Dit boek kan je kopen bij:

http://masjavandenberg.nl/boek/Mijn-wonderlijke-wereld-T12.html voor € 5.99

 

Leuke site om te bezoeken: http://masjavandenberg.nl/

 

Previous #2 Kleurambassadeur. Nieuw pakket!
Next Kleurplaten Overzicht #26

Beoordeling van de redactie

Uiterlijk
4/5
Kwaliteit Kleurboek
3/5
Kleurplaten
4/5

3.67

Voldoende
3.67
Samenvatting:

Beter als het eerste boek Nature/romance. Meer afwisselende platen en het papier is een heel stuk beter. Het heeft veel verschillende platen. Het boek is geschikt voor een ieder die van kleuren houdt.

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuwe kleurboeken

Animorphia

Hebben jullie dit geweldige boek al eens voorbij zien komen? Zelf ben ik hier helemaal enthousiast over. De tekeningen die er in staan zijn zeer zeker niet de makkelijkste maar

Reviews

De tuin van de tijd

Geschreven door Renée   Wauw wat een gaaf boek is dit!!! Ik opende het boek en zag gelijk dat er een verhaal in wordt verteld. Het gaat over een koekoeksklok.

Kleurboeken

Neem een kijkje in:

Vandaag neem ik jullie mee om een kijkje te nemen in het enige echte luxe kleurboek voor volwassenen.   Dit leuke boek kan je o.a. kopen bij bol.com

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie