Review mijn wonderlijke wereld deel 5

Review mijn wonderlijke wereld deel 5

Van Masja’s Artwork ontvingen wij het boek Mijn wonderlijke wereld deel 5.

Wij willen je hiervoor hartelijk bedanken. Helaas heeft de review door omstandigheden wat langer op zich laten wachten waarvoor onze excuses.

Dit boek heeft in tegenstelling tot eerdere delen veel dikker papier en is enkelzijdig bedrukt.

Als eerste heb ik deze gekleurd met mijn alchohol markers. Dit ging echt super fijn op het papier.

De tweede die ik gekleurd heb is de karper. Hiervoor heb ik Faber Castell polychromos gebruikt en pastelkrijt. Het papier is behalve dik ook mooi glad en wit waardoor het heel makkelijk kleurt.

Tenslotte heb ikgekozen voor een vogel en bloemen waarvoor ik stabilo en gel/glitterpennen heb gebruikt. Ze gleden over het papier waardoor de plaat snel af was.

Al met al is het een super mooi boek geschikt voor elk materiaal wat je maar zou willen gebruiken. Ik hoop dat er van Masja meer van dit soort boeken gaan komen. 

Previous Kerst
Next Nieuwe artikelen bij de Action

Beoordeling van de redactie

Uiterlijk
10/5
Kwaliteit kleurboek
10/5
Kleurplaten
10/5

10

Uitstekend
10

Misschien vind je dit ook leuk

Kleurboeken

Hartenkleuren

Van Ellen Wolters mochten wij exclusief als eerst het kleurboek Hartenkleuren weggeven en vandaag vinden jullie op Volwassenen Kleuren een uitgebreide review over dit kleurboek. Wat vinden wij van de

Reviews

Review: Creatief Kleuren voor Volwassenen

Geschreven door: Silvia Mijn allereerste kleurboek voor volwassenen was het boek: Creatief kleurboek voor volwassenen. Het was voor mij een boek waar veel uitdaging in zat en toch ook niet

Reviews

Bijbel Kleurboek

We hebben van Perfectsweetcolors een mooie review mogen ontvangen over het Bijbel Kleurboek uitgegeven door BBNC Uitgevers: Als ik het boek voor me heb oogt het al heel leuk ….

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie