Mandala mix

Mandala mix

Geschreven door: Geertje Leistra

mandalamix

De mandala mix is een superdik kleurblok. Ik heb gekozen om drie verschillende soorten mandala’s in te kleuren. Het is een super leuk boekje. Wat ik erg leuk vindt aan het boekje, is dat er onder elke mandala een leuke opdracht staat hoe je het in kunt kleuren.

Bijvoorbeeld; gebruik alleen zonnige tinten,Zoals: Rood, oranje en geel.

De eerste Mandala heb ik in gekleurd met Zonnige tinten. Erg handig, want deze stiften hebben een dikke en dunne kant. Kleurt heel fijn, en drukt niet door het papier.  Ook heb ik de buitenste rand elke bloem de kleur geel en oranje laten verspringen van kleur. Maar net hoe het uit kwam met de achtergrond.

Mandala mix

En je kunt ook kleuren op nummer.  Erg leuk! Soms is het nog wel eens lastig met welke kleuren je gaat beginnen..De tweede Mandala heb ik gekozen voor de cijfermandala. Ook erg leuk om te doen. Even niet na denken welke kleuren je gaat gebruiken. Deze heb ik ingekleurd met kleurpotloden van de Zeeman.

geertje_02

De Derde Mandala die ik heb uitgekozen heeft een donkere achtergrond. Onder deze Mandala stond geen opdracht. Ik heb kleuren gebruikt die mij erg aan spreken. Deze kleurplaat heb ik ingekleurd met Aquarel potloden.  Het zijn erg fijne potloden om mee te kleuren.

geertje_3

Ik vind de mandala mix een erg leuk kleurblok. Er staan natuurlijk natuurlijk nog veel meer leuke kleurplaten in!

De mandala mix is o.a. te koop bij Mombooks voor € 4,95

Veel kleurplezier!

Previous Dikke dames verjaardagskalender
Next Buitenlandse kleurboeken

Beoordeling van de redactie

Uiterlijk
2/5
Kwaliteit kleurboek
2.5/5
Kleurplaten 3
2.5/5
prijs/ kwaliteit
3/5

2.5

Vrij goed
2.5

Misschien vind je dit ook leuk

Reviews

Color Plus (Zeeman)

Geschreven door: Mariska Boer   Hallo allemaal, ook de Zeeman kan niet achter blijven in de nieuwste rage op kleurgebied dus mag voor jullie een review schrijven. Ze hebben verschillende boeken,

Kleurboeken

Het betoverde woud

Hebben jullie al de review gelezen van het betoverde woud? Wij mochten voor de lancering het betoverde woud van Johanna Basford reviewen. En wij zijn heel enthousiast! Het nieuwe kleurboek

Reviews

Het derde enige echte mandala kleurboek

Geschreven door Renée Als kleurambassadeur van BBNC kregen we een aantal boeken om te reviewen. Dit boek sprak me gelijk het meeste aan. Ik hou van mandala’s. En na de

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie