Review kleur je wereld

Wij ontvingen dit mooie christelijke kleurboek om te mogen reviewen.

DSC_3979

Als eerste heb ik deze gekleurd:

DSC_3980

Hiervoor heb ik mijn bruynzeel potloden gebruikt. Ze glijden makkelijk over het papier en ook de kleuren komen mooi uit.
Elke plaat heeft aan de ene kant een tekening en aan de andere kant een inspirerende tekst. Dit kan zijn een bijbeltekst maar ook een uitspraak van een bekend persoon of een spreekwoord uit het buitenland.

Als tweede ben ik deze plaat gaan kleuren:

DSC_3981

Deze is gekleud met pastelkrijgt en gel/glitterpennen. Omdat het papier glad is pakt het pastelkrijt erg mooi op het papier en is het ook goed mogelijk om schaduw effecten te maken. Met de gel/glitterpennen was het kleuren ook erg prettig. Ze drogen snel op dus je krijgt geen vlekken als je er per ongeluk over heen wrijft.

Tenslotte heb ik deze plaat gekleurd:

DSC_3982

Hiervoor heb ik mijn stabilo’s gebruikt. Zelf kleur ik hier graag mee en in dit boek werken ze ook perfect. De kleuren komen mooi helder over. Het papier is ook goed van dikte waardoor het niet door drukt naar de volgende pagina.

Achterin het boek vind je ook nog eens een reisdagboekje om in te kleuren en je belevingen op reis op te schrijven.

Ik ben erg positief over dit leuke kleurboek. Alleen had er van mij ergens de betekenis van de spreekwoorden op genomen mogen worden. Om te kleuren is het echt een heel fijn boek met mooie inspirerende teksten. Er zijn meerdere boeken in deze serie, dat zijn kleur je leven en kleur je dag. Persoonlijk ben ik ook erg benieuwd naar deze boeken.

Ben je enthousiast over dit boek zal ik de link plaatsen waar je hem kunt bestellen. Met je bestelling van dit boek steun je tevens nog een goed doel namelijk de ark mission.

Previous Neem een kijkje in:
Next Update

Misschien vind je dit ook leuk

Reviews

Dikke dames kleurboek

Van de uitgever BBNC ontvingen wij “het enige echte dikke dames kleurboek voor volwassenen” om te mogen reviewen. Dit hebben Mariska, Renée en ik samen gedaan. Wij het allemaal over

Reviews

Mandala mix

Geschreven door: Geertje Leistra De mandala mix is een superdik kleurblok. Ik heb gekozen om drie verschillende soorten mandala’s in te kleuren. Het is een super leuk boekje. Wat ik erg leuk

Reviews

Grace

Van ark media ontvingen wij het kleurboek Grace waarvoor onze hartelijke dank. Dit is een christelijk kleurboekje op een leuk klein formaat waardoor het ook erg leuk is om te

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie