Kerstkaarten creative colors

kerstkaarten creative colors 2

Ik had jullie al eerder deze kerstkaarten van Creative Colors laten zien. Ondertussen heb ik ze zelf ook en ben er gelijk mee begonnen zodat ik mijn ervaringen met jullie kan delen.

Digital Camera

glitterkaart

Dit is de eerste die ik gekleurd heb. Hiervoor heb ik gel en glitterpennen gebruikt. Het papier is lekker glad waardoor ze makkelijk glijden. Het droogt snel op waardoor de kleuren niet afgeven als je er over heen gaat. Ze zijn ook goed dik dus voor drukken hoef je niet bang te zijn.

Digital Camera

stabilo

Als tweede heb ik dit leuke vogeltje gekleurd met mijn stabilo stiften. Deze glijden ook erg makkelijk over het papier. Je hebt geen last van vlekken en de kleuren komen mooi uit door het echt witte papier wat gebruikt is.

Digital Camera

bruynzeel

Tenslotte heb ik mijn kleurpotloden van Bruynzeel er bij gepakt. Ze kleuren heerlijk op dit papier. De kleuren pakken goed en het is makkelijk om kleurnuances aan te brengen.

Al met al ben ik zeer tevreden over deze kerstkaarten de kwaliteit van het papier is erg goed. Het zijn vierkante kaarten dus wel een afwijkend formaat. Maar ze zijn groot genoeg om met een december zegel te versturen zonder dat er een envelop om heen hoeft. Er zijn zeer verschillende kaarten dus voor iedereen wat wils.

Ben je ook enthousiast hier kun je ze bestellen.

 

 

 

 

Previous Kleurplaten Overzicht #30
Next Jan van Haasteren kleurboek

Beoordeling van de redactie

Uiterlijk
4/5
Kwaliteit kleurkaarten
4/5
Kleurplaten
4/5
Prijs/ Kwaliteit
4/5

4

Goed
4
Samenvatting:

zeer tevreden over deze kerstkaarten de kwaliteit van het papier is erg goed. Het zijn vierkante kaarten dus wel een afwijkend formaat. Maar ze zijn groot genoeg om met een december zegel te versturen zonder dat er een envelop om heen hoeft. Er zijn zeer verschillende kaarten dus voor iedereen wat wils.

Misschien vind je dit ook leuk

Kleurboeken

Day of the Dead

Gast review geschreven door Ingrid Vlaanderen Day of the dead Ja ik mocht het kleurboek Day of the dead reviewen. Nadat ik deze gekregen heb ben ik hem eerst eens

Reviews

Het derde enige echte mandala kleurboek

Geschreven door Renée Als kleurambassadeur van BBNC kregen we een aantal boeken om te reviewen. Dit boek sprak me gelijk het meeste aan. Ik hou van mandala’s. En na de

Kleurboeken

Het Tattoo Kleurboek

Geschreven door: Renée Na vele leuke kleurplaten van onze leden gezien te hebben uit dit boek ben ik ook heel blij dat ik dit boek mocht reviewen.      

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie