Het betoverde woud

Het betoverde woud

Hebben jullie al de review gelezen van het betoverde woud? Wij mochten voor de lancering het betoverde woud van Johanna Basford reviewen. En wij zijn heel enthousiast!

Het nieuwe kleurboek van Johanna Basford het betoverde woud komt op 02 februari 2015 uit, maar wij hebben dit kleurboek nu al exclusief mogen reviewen van uitgeverij Thoth.

Ik was al fan van mijn geheime tuin en kon ook niet wachten op het nieuwe kleurboek van Johanna Basford het betoverde woud. Toen ik het kleurboek in mijn brievenbus ontving kon ik mijn geluk ook niet op. Nadat ik minimaal 10 keer door het kleurboek had heen gebladerd kon ik hem pas wegleggen. Wat een ontzettend mooi kleurboek. Wat een ontzettend gave kleurplaten. Net als in mijn geheime tuin kun je ook in het betoverde woud op zoek gaan naar en hoop verstopte dieren.

Het kleurboek is 12x254x252 mm groot en je vindt er 65 handgetekende illustraties.

Je kunt ook opzoek gaan naar alle symbolen om de kasteelpoort te openen en ontdek wat hierachter verborgen zit! 

Wat mij gelijk opviel was dat het papier dikker is als in mijn geheime tuin. Ik heb behoorlijk hard gedrukt en dit is niet zichtbaar aan de andere kant. Zelf heb ik niet met stift gekleurd, maar ik denk dat je in dit kleurboek prima met stabilo 68 en 88 kunt kleuren (mits je niet te hard drukt).

Zelf heb ik niet lang na hoeven denken welke kleurplaat ik als eerste wilde maken. Dit kabouterhuisje is echt een plaatje. Ik heb gekleurd met verschillende merken potloden. O.a. met Faber Castell, Caran ‘d Ache, Derwent Coloursoft, Koh I Noor en Spectrum Noir. Met al deze merken kun je prima in het kleurboek kleuren. Het papier is mooi glad waardoor je heel makkelijk met verschillende potloden fijn kan kleuren in dit kleurboek.

10956153_856940537699599_2114194332_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook de volgende kleurplaat was niet moeilijk om te kiezen. Eigenlijk spreken alle kleurplaten mij aan en denk ik ik aardig wat uurtjes in dit kleurboek ga kleuren.

Het betoverde woud

Zoek jij een mooi betoverend kleurboek waar je en kan zoeken en kan kleuren dan is dit kleurboek echt iets voor jou. Zelf denk ik dat elke kleurfan dit prachtige kleurboek in de kast moet hebben liggen.

Het betoverde woud Het betoverde woud

Het betoverde woud Het betoverde woud

Het betoverde woud Het betoverde woud

Het betoverde woud Het betoverde woud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Previous Kleurplaten overzicht #1
Next Tijd voor kleur & Logisch kleuren en tekenen.

Beoordeling van de redactie

Uiterlijk
5/5
Kwaliteit kleurboek
5/5
Kleurplaten
5/5

5

Uitstekend
5
Samenvatting:

Zoek jij een mooi betoverend kleurboek waar je en kan zoeken en kan kleuren dan is dit kleurboek echt iets voor jou. Zelf denk ik dat elke kleurfan dit prachtige kleurboek in de kast moet hebben liggen

Misschien vind je dit ook leuk

Kleurboeken

Keuze maken

Ik heb nog wel een verlanglijstje van kleurboeken die ik graag wil hebben zoals Animorphia, de tuin van de tijd, het betoverde woud en het enige echte dikke dames kleurboek

Nieuwe kleurboeken

New York

Als kind was ik al helemaal onder de indruk van New York. De beelden op tv vond ik spectaculair mooi. De lichtjes op time square, de gele taxi’s, central park

Kleurboeken

Disney kleurboeken

Ik ben dan wel volwassen maar toch ben ik nog altijd groot fan van Disney. Ondertussen heb ik dus ook al verschillende Disney kleurboeken in mijn collectie. Graag wil ik

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie