Hartenkleuren

Hartenkleuren

Van Ellen Wolters mochten wij exclusief als eerst het kleurboek Hartenkleuren weggeven en vandaag vinden jullie op Volwassenen Kleuren een uitgebreide review over dit kleurboek. Wat vinden wij van de kwaliteit van het kleurboek, hoe is het papier en vinden wij het aan aanrader? Lees alles over het kleurboek hieronder.

cover Ellenstraties 1b drukker

Info:
Hartenkleuren is een kleurboek met 12 handgetekende kleurplaten op A4 formaat. Het zijn volwassen kleurplaten met als thema harten. Het kleurboek is geprint op wit 120 gram papier. Het kleurboek is op twee manieren te koop. Je kunt het kleurboek kopen als PDF bestand. Je krijgt de 12 kleurplaten opgestuurd als PDF en je kunt dan zelf zo vaak als je wilt de kleurplaten uitprinten. Je kunt het bestand o.a. met Adobe Acrobat Reader openen. Je betaald eenmalig voor het PDF bestand €3,95 euro. Je kunt de 12 tekeningen ook als kleurboek kopen. Je krijgt het kleurboek dan in ringband thuis opgestuurd. Je betaald hiervoor eenmalig  € 7,75 euro en dit is inclusief verzendkosten!

Dan nu onze mening over het kleurboek!

Na een leuk gesprek met Ellen Wolters kregen wij het kleurboek opgestuurd om te reviewen en mochten wij een kleurboek verloten op de site. Omdat ik zelf bijna op vakantie ging naar Mallorca kreeg ik de eer om het kleurboek hartenkleuren te reviewen. Het kleurboek ging mee in mijn handbagage zodat ik in het vliegtuig al kon kleuren. In het vliegtuig heb ik het kleurboek gelijk uit de tas gehaald en ben ik aan de slag gegaan. Ik vind het echt een pluspunt dat het kleurboek voorzien is van een ringband. Zo kun je overal goed bij en is het fijn bladeren. Ik hou van vrolijke kleurplaten en vind het erg leuk om mandala’s te kleuren dus dit kleurboek is zeker weggelegd voor mij. Het was even moeilijk kiezen, maar uiteindelijk heb ik besloten om te beginnen met deze kleurplaat.

hartenkleuren

Ondanks dat het best lastig kleuren is in een vliegtuig merkte ik gelijk dat het papier ontzettend fijn is. Ik heb gekozen om de kleurplaat met mijn Caran ‘d ache kleurpotloden te kleuren. De potloden glijden over het papier heen en geven mooi kleur af op dit papier.

hartenkleuren hartenkleuren2

Wat een leuke kleurplaat. Helaas was het maar twee uur vliegen en moest ik alweer het kleurboek opruimen. Wat een onwijs leuke plaat. Ik had al besloten dat ik in ons hotelkamer snel verder zou gaan kleuren.

hartenkleuren

Ik ben net terug van vakantie en ondanks dat de kleurplaat nog niet helemaal af is, ben ik wel heel erg enthousiast en ga ik zeker alle 12 de kleurplaten kleuren!

Ook Renee heeft het kleurboek uitgebreid getest. Hieronder zie je haar resultaat.

harten  harten

Links: Gekleurd met Stabilo stiften, Steadler stiften en Stabilo potloden
Rechts: Gekleurd met Stabilo, Edding en Maped stiften.

Renee: Papier is geschikt voor potloden en stift, maar ik denk wel als je hard drukt dat het mogelijk doordrukt. Gelukkig zijn de kleurplaten enkelzijdig gedrukt en kun je er altijd een wit papiertje tussen leggen. Ik vind het kleurboek zeker een aanrader en vooral heel leuk omdat het zelf getekende kleurplaten zijn.

Laila: Wat mij betreft is het kleurboek een zekere aanrader en als ik jullie een tip mag geven, zal ik het kleurboek zeker als PDF kopen. Je betaald maar €3,95 euro en je kunt de kleurplaten zo vaak kleuren als je wilt. Wil je meer informatie of de kleurboeken bestellen? Neem dan een kijkje op: www.ellenstraties.blogspot.nl

Previous Winnaar Actie Hartenkleuren van Ellen Wolters
Next Kleurplaten Overzicht #17 en #18

Misschien vind je dit ook leuk

Kleuren

Kleurboek: Parijs

Ik ging opzoek naar een leuk nieuw kleurboek. Deze keer ging ik opzoek naar een boek met als Thema Parijs. Mijn moeder is net als vele anderen gek op Parijs.

Reviews

Docrafts Artist watercolour pens

Ik wilde eens men Docrafts Artist watercolour pens testen. Je kan er gewoon mee kleuren en je kan met water werken, hoe cool is dit. Ok niet direct makkelijkste dat

Kleurboeken

Flower Fashion

 Geschreven door Geertje  Het boek Flower Fashion vind ik een erg mooi boek. Het is een combinatie van bloemen, bladeren, en door het inkleuren krijg je het beeld Fashion.Omdat mode

1 reactie

Plaats een reactie