Flower Fashion

Flower Fashion

 Geschreven door Geertje
 Het boek Flower Fashion vind ik een erg mooi boek.
Het is een combinatie van bloemen, bladeren, en door het inkleuren krijg je het beeld Fashion.Omdat mode en kleuren mij erg aanspreekt vind ik dit boek ook een super combinatie.
Het kleurt eigenlijk best makkelijk..
De bladeren kies je mooie groene tinten voor.
En de bloemen kun je een mooie kleur geven!
20150315_185011
De eerste tekening heb ik ingekleurd met
Aquarel potloden van Bruynzeel. En daarom heen heb ik fijnschrijvers gebruikt van de Action.
Om meer effect te krijgen om de bloemen en bladeren. Ook heb ik de lijntjes met een fijnschrijver gedaan. In verschillende kleuren.
Door nog meer effect de krijgen in kleuren heb ik met de bladeren en bloemen een lichte onderkleur gebruikt. En daar over heen een wat donkere kleur gebruikt.
20150315_185029
De tweede kleurplaat heb ik ingekleurd met potloden van de Zeeman. Deze kleur mooi. het zijn zachte kleurpotloden om mee te kleuren. Ook heb ik hier de fijnschrijvers gebruik. En de lijntjes in de bloemen mee gekleurd voor meer effect. De roze bloemen heb ik de lijntjes binnenin rood gemaakt.
Ook de parse bloemen ik de roze ondergrond gegeven. En ben er  daarna met een paarse kleur licht over heen gaan kleuren om een lila effect te krijgen.
20150315_185056
De derde kleurplaat heb ik ook ingekleurd met Aquarel potloden. Heb de bladeren aan de binnenkant donker ingekleurd en daarom heen heb ik een lichte tint groen gebruikt. Om weer een mooi effect in de kleuren te krijgen. Bij deze bloemetjes heb ik net als de bladeren een donkere kleur aan de binnenkant gegeven. En de buitenkant een andere kleur om een vrolijk maar ook zo natuurlijk mogelijk effect te krijgen.

Dit boek is een erg leuk boek voor een ieder die van mode en bloemen houd. Ik vond het super leuk om deze review te maken!

Previous Kleurplaten overzicht #9
Next Floral Designs Kleurboek

Beoordeling van de redactie

Uiterlijk
3/5
Kwaliteit kleurboek
3/5
Kleurplaten
4/5
Prijs/ kwaliteit 3
4/5

3.5

Voldoende
3.5
Samenvatting:

Dit boek is een erg leuk boek voor een ieder die van mode en bloemen houd

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuwe kleurboeken

Kleurboeken

Inmiddels zijn er alweer een hoop nieuwe kleurboeken uitgekomen. Het derde enige echte Mandala Kleurboek                 Mandala’s vormen een bron van rust, wijsheid

Kleurboeken

Waar zal ik mee beginnen

Ik had jullie laatst mijn verlanglijstje laten zien. Daar staat nog wel aardig wat op. Gisteren hebben we vast mijn verjaardag gevierd hoewel ik vandaag eigenlijk jarig ben. Nou mijn

Kleuren

Kleurboek: Parijs

Ik ging opzoek naar een leuk nieuw kleurboek. Deze keer ging ik opzoek naar een boek met als Thema Parijs. Mijn moeder is net als vele anderen gek op Parijs.

3 reactie(s)

  1. klaske
    maart 31, 21:42v Antwoorden
    Geertje ik mocht veel van je leren. Ik kleur alleen maar. Ik bedoel bv de fijn lijnders. Dank je wel voor he uitgebreide uitleg. Groetjes klaske
  2. anita
    april 03, 17:53v Antwoorden
    Altijd dol op reviews geweest en kleuren. Dit is dus twee vliegen in één klap. Bedankt voor.de.review en de prachtig gekleurde platen. Dank.je wel.

Plaats een reactie