De tuin van de tijd

De tuin van de tijd

Geschreven door Renée

 

9200000043452576

Wauw wat een gaaf boek is dit!!! Ik opende het boek en zag gelijk dat er een verhaal in wordt verteld. Het gaat over een koekoeksklok.

Het vergaal gaat over een meisje die deze prachtige oude koekoeksklok van haar vader heeft gekregen. Helaas was er geen beschrijving bij hoe de klok werkt. Het meisje wordt midden in de nacht wakker en blijft naar de klok kijken. Ze wil graag weten hoe de klok werkt en gaat op een stoel staan om de binnenkant van de klok te kunnen bekijken. Opeens ziet ze een een vreemde fee tussen de tandwieltjes van de klokt. Opeens valt het meisje van de stoel af en valt in de klok. Ze rent nog achter fee aan…. Hier stopt het verhaal. De rest wordt door middel van kleurplaten verteld. Ik vertel niet alles :p.

 

De eerste kleurplaat wat ik ingekleurd heb is van de prachtige koekoeksklok:  Ik heb het gekleurd met Stabilo kleurpotloden en Steadler stiften. Helaas drukken de stiften erg door waardoor de achterzijde niet te gebruiken is.

11995647_866493883406213_1626274778_n

 

De tweede kleurplaat heb ik gekleurd met Stabilo kleurpotloden. Het papier is echt perfect voor potloden. Het papier pakt de kleur erg goed en het kleurt ook erg fijn.

11995531_866493890072879_1221376066_n

De derde kleurplaat heb ik gekleurd met gelpennen

11994264_866493896739545_507825290_n

De tekeningen zijn allemaal handgemaakt. Op verschillende pagina’s staan opdrachten. Bijvoorbeeld: maak deze tekening af  etc.

Het boek zelf vond ik erg lastig. Alles is heel erg gedetailleerd. Zelfs een Stabilo 68 heeft een een dikke punt. Daarom was het ook fijner om met potloden te kleuren (met een hele scherpe punt).

Daria Song is een Koreaanse auteur en kunstenaar. Ze studeerde aan Ewha Womans University Graduate School of Fine Arts. Ze exposeerde haar werk in galeries en musea in Korea, Singapore, Turkije en Hongkong. Ze woonde vijf jaar in San Francisco, en het gevoel van verwondering en mysterie dat ze zelf voelde door op een plek ver van huis te wonen inspireerde haar tot dit internationaal geprezen kleuravontuur. Ze werkt aan Het huis van de tijd, waarin de fee uit de klok naar de mensenwereld komt. (bron: www.leestafel.nl)

Dit prachtige boek is te koop bij:

 

Previous Kleurplaat van week (28 aug t/m 4 sept)
Next Kleurplaten Overzicht #28

Beoordeling van de redactie

Uiterlijk
4/5
Kwaliteit kleurboek
3/5
Prijs/ Kwaliteit
4/5

3.67

Voldoende
3.67
Samenvatting:

Het boek zelf vond ik erg lastig. Alles is heel erg gedetailleerd. Zelfs een Stabilo 68 heeft een een dikke punt. Daarom was het ook fijner om met potloden te kleuren (met een hele scherpe punt). Dus als je van een uitdaging houd met een prachtig verhaal is dit een erg leuk boek.

Misschien vind je dit ook leuk

Reviews

Het Kleurenwiel

Review ontvangen van PerfectSweetColors   Van BBNC Uitgevers kreeg ik het Kleurenwiel thuisgestuurd Dank jullie wel hiervoor.. De kleurenwiel kan je op weg helpen wanneer je even niet weet welke kleuren

Reviews

Kerstkaarten creative colors

Ik had jullie al eerder deze kerstkaarten van Creative Colors laten zien. Ondertussen heb ik ze zelf ook en ben er gelijk mee begonnen zodat ik mijn ervaringen met jullie

Reviews

Zendala deel 1

Geschreven door: Marscha Uitgeverij Akasha heeft het kleurboek Zendala kleurboek ontworpen door Beika Kruid uitgegeven. Dit kleurboek bestaat uit verschillende soorten kleurplaten met heel veel variatie. Het is een boek

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie