De enige echte enorme kleurdoos voor volwassenen

De enige echte enorme kleurdoos voor volwassenen

Geschreven door: Ingrid

Van BBNC ontvingen de enige echte enorme kleurdoos voor volwassen om te reviewen. In deze kleurdoos zitten 48 potloden. Uiteraard testen wij deze potloden met plezier.

DSC_4122

Het eerste wat me opvalt is dat de kleurdoos zeker enorm is. Hij heeft wel een mooie luxe uitstraling en het blik is ook lekker stevig.

DSC_4123

Na het openen zie je een mooie selectie kleurpotloden in allerlei verschillende kleurtinten. Wauw wat een prachtige potloden. Ze nodigen uit om mee te gaan kleuren. Dus dat ben ik ook gaan doen.

DSC_4118

Als eerste heb ik gekozen voor mijn kleurboek van Jan van Haasteren. Het valt me gelijk op dat kleurpotloden makkelijk kleur afgeven, je hoeft niet hard te drukken om kleur op je plaat te krijgen. Ze glijden ook makkelijk over het papier.

DSC_4120

Als tweede heb ik dit schatje uitgeprint. Vaak op printerpapier moet je wat harder drukken om de kleuren mooi te laten uitkomen. Maar met deze kleurpotloden heb ik daar totaal geen last mee. Je hoeft ze maar amper op papier te zetten of ze geven al kleur af. De kleuren mengen ook makkelijk.

DSC_4121

Tenslotte heb ik mijn prinsessenkleurboek gepakt. Dit papier is vrij glad waardoor het soms lastiger kleuren is met potloden. Zoals je kunt zien is dat met deze potloden geen enkel probleem. De kleuren komen mooi over en zijn duidelijk donker of lichter wat je wilt.

Al met al ben ik dus zeer tevreden over deze potloden. Zelfs na het kleuren van deze 3 platen is er nog geen puntenslijper bij deze potloden in de buurt gekomen. Het enige nadeel vind ik het blik het woord enorme is zeker van toepassing, waardoor het wat lastig mee te nemen en op te bergen is. Dit weegt echter totaal niet op tegen de kwaliteit van de potloden.

Ben je nog op zoek naar goede kwaliteit potloden voor een mooie prijs raad ik jullie zeker deze potloden aan.

 

 

 

 

 

Previous Kleurplaat van de week 13 t/m 20 nov 2015
Next Het enige echte Luxe kleurboek voor volwassenen

Beoordeling van de redactie

Uiterlijk
3/5
Kwaliteit
3/5
Prijs/ Kwaliteit
2.5/5

2.83

Voldoende
2.83
Samenvatting:

Tevreden over deze potloden. Zelfs na het kleuren van deze 3 platen is er nog geen puntenslijper bij deze potloden in de buurt gekomen. Het enige nadeel vind ik het blik het woord enorme is zeker van toepassing, waardoor het wat lastig mee te nemen en op te bergen is. Dit weegt echter totaal niet op tegen de kwaliteit van de potloden.

Misschien vind je dit ook leuk

Reviews

Docrafts Artist watercolour pens

Ik wilde eens men Docrafts Artist watercolour pens testen. Je kan er gewoon mee kleuren en je kan met water werken, hoe cool is dit. Ok niet direct makkelijkste dat

Kleurboeken

Vlinders

Al mijn hele leven ben ik gek van vlinders. In mijn tuin heb ik een prachtige vlinderstruik en andere bloemen waar vele vlinders op af komen. Ik was dan ook

Nieuws

Verborgen personen – 100 kleurmysteries

Van Lantaarn publishers ontvingen wij het boek verborgen personen waar voor onze dank. In dit boek vind je in 100 kleurmysteries. Aan de hand van het kleurenschema ga je aan

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie