Perfectsweetcolors

Perfectsweetcolors

                                  

Hallo ik ben Jacqueline van de groep en blog Perfectsweetcolors..

Er is mij door Renée gevraagd een kort stukje te vertellen over mezelf en natuurlijk mijn hobby 😉

Waatschijnlijk kennen sommige van jullie mij al maar voor de personen die me nog niet kennen ben ik zeker niet de beroerdste om iets over me zelf te vertellen.. Nee nee geen prive zaken!
Behalve dat ik 38 ben en trotse moeder van 4 kids ben en samenwoon in Musselkanaal met mijn vriend.

    

In februari 2015 ben ik kleurambassadeur geworden van een vrij grote uitgever in o,a kleurboeken voor volwassenen.
Dit houd in dat ik veel boeken van hun onder de aandacht mag brengen voor jullie. Toen ik ambassadeur werd heb ik besloten een blog te openen en daar mijn bevindingen te vertellen over bijna alles wat met kleuren voor volwassenen nodig heeft. Ik begon eerst met een like pagina en een blog. Maar merkte al snel dat ik toch meer behoefte had aan een leuke gezellige groep.
Met niet teveel regels. Zo kwam ik dus op het idee om zelf een groep te openen. Een groep waar we het gezellig konden hebben en tegelijk onze vragen en kleurplaten konden showen. Dit alles is na bijna 2 jaar met ruim 2300 leden aardig gelukt. Er zijn veel vriendschappen ontstaan. En nog steeds ontmoet ik leuke mensen in dit wereldje.

 

   
Ook ben ik inmiddels gaan helpen hier op Kleuren Voor Volwassenen zowel op de pagina en af en toe de website. Misschien was het jullie al opgevallen. Maar af en toe worden er dus reviews van mij geplaatst. Die jullie ook kunnen terug vinden op mijn blog. Dit zal dan ook vermeld worden als gastreview van perfectsweetcolors.

Op de groep Perfectsweetcolors vind je leuke weetjes ,tutorials, Maar ook prachtige kleurplaten van andere medekleurders 🙂 .  Renée helpt mij sinds kort ook met mijn groep en ik haar natuurlijk met haar pagina en website. En we proberen er met ze 2 een leuke tijd van te maken. Wat ons aardig lukt 😉. Misschien een leuk weetje over de groep 😉 . Maar we hebben daar iedere 2 weken een buddychallenge. Dit houd in dat je een buddy krijgt toegewezen van mij en Je dus 3 platen uit je eigen boeken toont op de groep aan je buddy je buddy doet hetzelfde voor jou en jullie kiezen voor elkaar een plaat met kleuren die jullie dan gaan kleuren zijn er vragen dan stel je die aan je buddy. We zijn nu voor de 17e keer bezig en de groep word steeds groter en groter
Natuurlijk is het geen verplichting om mee te doen .. We doen alles door middel van een oproep en dan kan je je eventueel opgeven voor de challengers.

Je kan Perfectsweetcolors vinden op:

Blog : http://perfectsweetcolors.blogspot.nl/
facebookgroep :https://www.facebook.com/groups/1454801214814011/?ref=bookmarks
fb pagina : https://www.facebook.com/PerfectSweetColorsreviews?fref=ts
Pinterest : https://nl.pinterest.com/jcqln78/
instagram : @PerfectSweetColors
Twitter : https://twitter.com/jcqln78N
Mijn prive facebook : https://www.facebook.com/jacqueline.norder

Wie weet tot snel!!

Previous Bijbel Kleurboek
Next Weekoverzicht 25 Februari t/m 4 Maart

Misschien vind je dit ook leuk

Kleuren voor Volwassenen

Kleuren voor dames? Of toch heren

We zien vele leuke kleurplaten van voornamelijk dames voorbij komen. Heel af ten toe een keer van een heer. Nou ben ik toch erg benieuwd hoeveel heren er kleuren. Waarom

Kleuren voor Volwassenen

Kleurplaten Overzicht #27

Elke week ontvangen wij veel prachtige kleurplaten op onze Facebook pagina Hier onder vind je een kleine greep uit de ontvangen platen van de afgelopen week. (24 augustus t/m 30 augustus)

Kleuren

Een mandala kleurencirkel

Zoals jullie al eerder zagen hadden we het over de Kleurencirkel. Het leek mij zeer leuk een mandala uit te kiezen, en deze in te kleuren zoals de kleurencirkel. graag

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie