Nieuwe site & domeinnaam!

Nieuwe site & domeinnaam!

Nieuwe domein

Op onze Facebook pagina had ik al verklapt dat wij een nieuwtje hebben, en we kunnen niet wachten om jullie vandaag dit nieuwtje te vertellen. Als je op deze site bent terecht gekomen heb je vast al gezien dat wij achter de schermen enorm hard hebben gewerkt aan een nieuwe layout. De reden van de nieuwe layout is omdat wij een nieuwe domeinnaam hebben! Je kunt onze site vanaf nu bezoeken via www.kleurenvoorvolwassenen.nl.

 

Als eerst wil ik jullie hartelijk bedanken voor het bezoeken van de site. We hebben inmiddels ruim 20.000 unieke bezoekers per maand en daar zijn we enorm trots op! Met dank aan jullie kunnen we regelmatig leuke prijsvragen weggeven en blijven wij met heel veel plezier dagelijks berichten schrijven op Facebook en natuurlijk deze site!

Voor jullie veranderd er niet zoveel. Onze Facebook pagina gaat alleen van naam veranderen en als je nu onze “oude” website bezoekt kom je automatisch hier terecht. Natuurlijk blijven wij zoals jullie gewend zijn van ons dagelijks berichten posten over kleuren voor volwassenen.

En om te vieren dat we een nieuwe domeinnaam en een nieuwe layout hebben komt er deze week nog een hele leuke prijsvraag online waarmee je een doos Faber Castell kleurpotlood Polychromos etui à 36 stuks ter waarde van 54,95 euro kunt winnen. Blijf de site dus de komende dagen goed in de gaten houden als je kans wil maken op deze super gave prijs.

Nu zijn we heel benieuwd, wat vinden jullie van de vernieuwde website! We vinden het leuk als je een reactie onder dit bericht achter laat! 

Previous Mijn wonderlijke wereld deel 4
Next Inspireer kleuren voor volwassen van de Kruidvat

Misschien vind je dit ook leuk

Kleurboeken

ColoSolo app nu ook beschikbaar voor Android

Een tijd terug hebben wij geschreven over de hele leuke app ColoSolo waar je zelf je eigen kleurplaten kan ontwerpen. Wanneer je klaar bent met ontwerpen, print je eigen ontworpen

Nieuws

Weekoverzicht 9 t/m 15 mei

Het is alweer zondag dus tijd voor het weekoverzicht. Weet je wat ik deze week nou zo leuk vind? Tijdens het uitzoeken van de platen voor dit weekoverzicht kwam ik

Kleuren

Dikke dames verjaardagskalender

De dikke dames serie is eerder uitgekomen dan eerste instantie verwacht bij bol.com. Nu ben ik dus druk bezig met het inkleuren van de verjaardagskalender. Helemaal geweldig is deze kalender.

3 reactie(s)

  1. Sonja Boer
    oktober 20, 15:35v Antwoorden
    Gefeliciteerd... en gaaf.. mooi trouwens.. overzichtelijk zover ik kan zien. Heel veel succes.. heb een fout.. geeft ie zelf aan.. er kan geen verbinding gemaakt worden met BOL.com??? Nou wil ik ook niet ik ga even verder snuffelen ;) gr Sonja

Plaats een reactie