Nieuwe kleurboeken

Nieuwe kleurboeken

Oh waarom duurt wachten toch zo verschrikkelijk lang ik kwam prachtige kleurboeken tegen die binnenkort uit gaan komen. Nou ja binnenkort nog even geduld tot 15 april maar ze zijn zo leuk.

De dikke dames in sprookjesland is toch in mijn ogen een ideale combinatie. Zelf ben ik gek op de tekeningen van Julia Woning en dan helemaal de dikke dames. Op haar Facebook pagina heb ik al gezien dat ze bezig is met dit boek en o wat word hij mooi. Zeker een aanrader dus.

Een ander boek waar ik ook erg benieuwd naar ben is Delfts blauw. Op kopjes, bordjes enzovoort vind ik Delfts blauw zo ontzettend mooi. Ik heb nog geen idee hoe dit boek er precies uit gaat zien maar benieuwd ben ik zeker. Volgens de omschrijving hoef je zeker niet alleen blauw te gebruiken in dit boek maar zijn andere kleuren ook gebruikelijk in deze oude traditie.

Op Facebook heb ik ook gezien dat er nieuwe kleurboeken zijn van Bennet Klein, bekend van de boeken color my sketchbook. Helaas kan ik deze nog niet in Nederland vinden maar zal er zeker opletten want ze zijn zo mooi.

 

Previous Weekoverzicht 25 Februari t/m 4 Maart
Next Wat doe je met je kleurplaten

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuwe kleurboeken

Dikke dames kleurboek

  Ik zag bij BBNC uitgeverij voorbij komen wat ze allemaal gaan uitgeven in het najaar. Ik ben altijd al fan van de dikke dames. En moet je nu kijken

Kleurboeken

Wat staat er op mijn verlanglijstje

Aankomende zondag vier ik mijn verjaardag. Eigenlijk ben ik maandag jarig maar veel familie woont over ver dus vieren we het altijd in het weekend. Uiteraard heb ik een verlanglijstje

Nieuwe kleurboeken

Pictura serie

Ken jullie deze serie? De pictura serie heeft kleurboeken in allerlei verschillende stijlen. De kleurboeken klap je als het ware open waardoor een heel lang geheel ontstaat wat samen een

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie