Nieuwe artikelen bij de Action

Nieuwe artikelen bij de Action

Als eerste willen wij jullie allemaal een heel kleurrijk 2017 wensen!

Om het nieuwe jaar goed te beginnen, nee mijn goede voornemen is niet minder kleurspullen kopen, wil ik jullie wat nieuwe leuke artikelen laten zien die nu bij de Action in de schappen liggen.

Als eerste deze mandala’s op vilt gedrukt. Door de zwarte achtergrond komen de kleuren nog mooier naar voren. Ik raad je wel aan om ze met stiften te kleuren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. In een pakje zitten vijf platen en dat voor slechts 89 cent.

Wat ook erg leuk is zijn deze puzzels ook deze kosten maar 89 cent. Een puzzel bestaat uit 100 stukjes die samen een mandala vormen. Uiteindelijk heeft de puzzel ook nog wel een redelijk formaat van 25 bij 25 cm. De puzzelstukjes zijn mooi stevig alleen is natuurlijk even de vraag maak je eerst de puzzel en kleur je hem dan of kleur je de stukjes en kijk je wat het word.

Tenslotte hebben ze bij de Action weer nieuwe alchoholmarkers in 4 kleuren helaas hadden ze er hier nog maar drie. Volgens mij kosten ze 1,99 per set van 12 markers. Ze vliegen wel de winkel uit dus je moet een beetje geluk hebben om ze te kunnen bemachtigen.

Dit jaar word dus zeker weer een jaar om regelmatig bij de Action te kijken welke leuke dingen ze nu weer hebben.

Previous Review mijn wonderlijke wereld deel 5
Next Watermerk in je kleurplaat

Misschien vind je dit ook leuk

Kleuren

Kleur je eigen Adidas schoenen

Ik hou van sportschoenen en stiekem vind ik het heel leuk als mijn schoenen wat uniek zijn. Als ik in de stad loop en 10 mensen tegen kom met dezelfde

Kleuren

Gastreview Masja Mijn wonderlijke wereld is geworden…..

Een beetje verlaat door persoonlijke omstandigheden…  Maar we hebben gekozen wie de gastreview mag gaan schrijven.   Hallo, Het lijkt mij een erg leuke uitdaging om een review te schrijven.

Kleuren

Kleurplaten Overzicht #14

Elke week ontvangen wij veel prachtige kleurplaten op onze Facebook pagina Hier onder vind je een kleine greep uit de ontvangen platen van afgelopen week. (25 mei t/m 31 mei)

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie