Filmpje: Het enige echte mandala kleurboek om te versturen

Filmpje: Het enige echte mandala kleurboek om te versturen

Vandaag gun ik jullie (nu toch echt) een kijkje in:

Het enige echte mandala kleurboek om te versturen.

mandalaversturen

 

 

Er is door ons al een review over geschreven. Deze vind je hier.

Dit leuke boekje koop je o.a. hier:

Het inkleuren van mandala’s is iets wat je vooral voor jezelf doet. Maar stiekem wil je ook weleens iemand blij maken met zo’n prachtig kleurenfestival. Daarom bedachten wij het ‘Het enige echte mandalakleurboek om te versturen’: 30 prachtige, nieuwe mandala’s in een handig boekje waar je ze makkelijk uitscheurt. Een win-winsituatie: jij kunt je heerlijk creatief uitleven op een mandala, en je hebt een prachtige zelfgemaakte kaart om een lieve vriend(in), goede buur of jarige collega blij te maken! ‘Het enige echte mandalakleurboek om te versturen’ bevat nieuwe mandala’s die nog niet eerder verschenen zijn, dus is ook voor doorgewinterde kleurboekenfans zeer geschikt!

 

Previous Amazon kleurboeken #1
Next #1 On a budget: Hema

Misschien vind je dit ook leuk

Kleurboeken

Nieuwe kleurboeken

Sinds de site is gestart zijn er ontzettend veel nieuwe kleurboeken uitgekomen. Ik vind het ontzettend leuk en fijn om te zien dat kleuren voor volwassenen nog steeds hip is

Kleurboeken

Nieuw kleurboek bij de Aldi

Morgen wordt het rennen naar de Aldi. Ze krijgen vanaf morgen een nieuwe lading kleurboeken binnen. Voor die prijs kan je ze niet laten liggen toch? Dus Rennen maarrrrr!

Kleurboeken

Kleur en vouw je eigen origami

Van de week heb ik dit grappige boekje gekocht bij de kruidvat voor 99 cent. In dit boekje staan platen waarvan je denkt oke dit stelt dus echt niets voor.

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie