Twinmarkers action

Twinmarkers action

Ik kwam vandaag toch wat tegen bij de action. Alcohol markers!

IMG_20160601_113623

Wat een gave kleuren hebben ze. Er schijnen ook grijze te zijn maar die hadden ze hier in de action niet momenteel. Ik heb alle kleuren die ze hier hadden meegenomen. Uiteraard heb ik ze ook even getest.

IMG_20160601_113535

Op papier komen de kleuren heel mooi uit. Wel soms iets anders dan ze op de dop lijken, daarom kun je beter even een kleurenkaart maken maar goed dat vind ik bij andere stiften vaak ook. Ze drukken wel door maar dat is bij elke alcohol marker het geval.

De markers hebben een dunne en dikke punt, voor het testen heb ik de dunne kant gebruikt. Deze zijn wat betreft punt goed te vergelijken met de duurdere alcohol markers.

IMG_20160601_113639IMG_20160601_113655

Op de markers staat zeer duidelijk aangegeven welke kant de dunne en de dikke stift is. Je vergist je dus niet snel erin.

IMG_20160601_113717

De prijs zijn jullie natuurlijk erg benieuwd naar. Nou hou je vast deze markers kosten per setje van 3 stuks 95 cent. Zeker dus de moeite waard om naar de action te rennen ook als je eens wilt testen of alcohol markers wat voor jou zijn. Bij de action bij mij lagen ze bij de kleurartikelen voor volwassenen (hobby afdeling).

Previous Suske en Wiske de kleurrijke klassiekers
Next Kleurplaat van de week

Misschien vind je dit ook leuk

Kleuren

Kleur je eigen Adidas schoenen

Ik hou van sportschoenen en stiekem vind ik het heel leuk als mijn schoenen wat uniek zijn. Als ik in de stad loop en 10 mensen tegen kom met dezelfde

Kleuren voor Volwassenen

ColoSolo app nu ook beschikbaar voor Android

Een tijd terug hebben wij geschreven over de hele leuke app ColoSolo waar je zelf je eigen kleurplaten kan ontwerpen. Wanneer je klaar bent met ontwerpen, print je eigen ontworpen

Kleurplaat van de week

Kleurplaat van de week 30 okt t/m 6 nov 2015

Deze week weer vele prachtige kleurplaten mogen ontvangen. De kleurplaat van deze week is geworden:               Deze plaat is gemaakt door Dorien Kwintenberg. Echt super

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie