Kleuren en gevoel

Kleuren en gevoel

Welke kleuren pakken jullie het snelst. Heeft dit te maken hoe je je voelt? Of hoe het weer is etc.

Ik hou heel veel van kleuren. Maar eigenlijk gebruik ik mijn lievelingskleur heel erg weinig.  Ik merk wel dat het weer invloed heeft op welke kleuren ik gebruik. Ik neig nu meer naar de herfstkleuren. Hetzelfde heb ik met wat ik ga kleuren. In de herfst kleur ik sneller mandala’s met herfstkleuren. In het voorjaar en zomer pak ik sneller mijn kleurboeken die over natuur en dieren gaan. Die kleur ik dan gelijk ook fleurig in.

Previous Gelpennen... welke???
Next Bloemenkleurboeken van Janneke-Brinkman-Salentijn

Misschien vind je dit ook leuk

Bezoeker van de maand

November – Jurgen

Daar is hij dan weer de bezoeker van de maand. Elke maand kiezen wij een kleurfan uit die bezoeker van de maand word. Wil jij ook graag een keer bezoeker

Budget

#2 On a budget: Boekenvoordeel

Vorige week hebben wij voor het eerst een on a budget artikel geplaatst. Toen met goedkope stiften en potloden van de Hema. Dit artikel kun je hier terug lezen. Uiteraard hebben wij

Kleuren

Mannen en kleuren deel 2

Een tijdje geleden vroeg ik of er ook mannen zijn die kleuren. En natuurlijk zijn die er. Van Eric van Wayenberge mocht ik deze prachtige kleurplaten ontvangen. Ergens ben ik

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie