Kleurboeken Hanna Karlzon

Kleurboeken Hanna Karlzon

Op onze Facebook pagina zien we regelmatig platen voorbij komen uit de kleurboeken van Hanna Karlzon. In het begin werden deze boeken in het buitenland besteld omdat ze hier in Nederland niet verkrijgbaar waren. Ondertussen zijn ze dat gelukkig wel in totaal zelfs al 3 boeken. Het zijn echt prachtige boeken dus ik wil ze graag bij jullie onder de aandacht brengen.

De eerste is Dagdromen.

Hanna Karlzon komt uit Zweden waar ze geïnsprireerd raakt door de prachtige natuur daar. Haar tekeningen bestaan veel uit dieren en bloemen maar niet altijd op alledaagse manieren.

De tweede is Zwoele zomeravonden.

Dit boek is een eerbetoon aan de zwoele Scandinavische zomernachten. 96 pagina’s lang word je meegenomen in de wereld van prachtige platen van portretten tot onderwaterwerelden.

Als derde kwam het boek Ochtendgloren.

Mysterieuze wezens nemen je mee door overwoekerde tuinen en oude bossen vol fonkelende kristallen, spreuken en magische drankjes.

Helaas ben ik zelf alleen in het bezit van Dagdromen maar de andere twee staan heel hoog op mijn verlanglijstje. Wil jij ook graag deze prachtige boeken in je bezit hebben, hier zijn te bestellen:

Previous Weekoverzicht 1 t/m 8 januari
Next Weekoverzicht 20 januari t/m 27 januari

Misschien vind je dit ook leuk

Budget

Het Mooiste Kleurboek

Ik was op internet aan het snuffelen naar aanbiedingen wat betreft kleurboeken. En ik kwam een leuke aanbieding tegen: Het betreft het boek: Het mooiste kleurboek voor Volwassenen.    

Kleurambassadeur

Het tweede enige echte kleurboek voor senioren

Het tweede enige echte kleurboek voor senioren is een kleurboek waar er grote, leuke tekeningen in staan, zoals de titel het zegt, het is voor oudere mensen die het fijnere

Kleurboeken

de donkere dagen

Sinterklaas en kerst komt er weer aan.  Je merkt het al de dagen worden al wat korter en het weer wat onstuimiger.  Door dit weertje krijg ik nog meer zin

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie