Johanna’s Kerst

Johanna’s Kerst

425638

 

Wij ontvingen dit leuke bericht van Kosmos uitgevers.

Johanna’s kerst

Nieuwe illustraties van de koningin van de kleurboeken

 

Als iets je in de kerststemming kan brengen zijn het wel de illustraties van Johanna Basford. Haar kerstfeest wacht erop om tot leven te worden gewekt met kleur!

 

Maar liefst 96 pagina’s vol fascinerende illustraties om in te kleuren en op zoek te gaan naar de kerstvogeltjes die zich op de bladzijden hebben verscholen. Dit kerstkleurboek laat alle magie zien die Kerstmis met zich meebrengt.

 

De schotse illustratrice Johanna Basford heeft de meest verkochte kleurboeken op haar naam staan. Haar fascinerende illustraties worden over de hele wereld bewonderd, waaronder op Facebook (bijna 200.000 volgers) en Instagram (120.000 volgers).

 

Johanna’s kerst

Auteur: Johanna Basford

ISBN: 9789043919203

Prijs: €12,50

Verschijningsdatum: 8 november 2016

Kosmos Uitgevers

 

Klik hier voor een voorproefje!

 

Previous Kleurplaat van de week (week 43-2016)
Next Gelpennen... welke???

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuwe kleurboeken

Kleurboeken met leuke prijsjes

Aangezien niet iedereen een goed gevulde portemonnee heeft. (Ik zelf ook niet 😉 ) Wilde ik jullie wat kleurboeken laten zien die niet al te duur zijn. En die ze

Nieuwe kleurboeken

Kleuren met de seizoenen

Je merkt het alweer als je naar buiten kijkt. De wind begint weer aan te trekken soms, ’s avonds word het weer eerder donker. Oftewel de herfst is in aantocht.

Kleurboeken

Kleur je Dag

Geschreven door: Renée Na het grote succes van Kleur je leven! is er nu een tweede kleurboek voor volwassenen: Kleur je dag! Dit boek bevat vele (Bijbelse) teksten. De afbeeldingen

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie