Inspireer kleuren voor volwassen van de Kruidvat

Het allereerste wat mij opviel aan dit boek was de ringband. Ik draai de kleurplaten tijdens het kleuren nogal vaak en dan is een ringband heel erg praktisch. Op die manier zit je nooit moeilijk te doen met dubbelvouwen enzovoort. Het boek heeft 80kleurplaten en ook best wel veel verschillende dingen. Ik denk wel voor ieder wat wils.

review_kruidvat1

Ik ben begonnen met een kleurplaat die ik met stabilo stiftenen heb gekleurd. Ook eenbeetje omdat ik die net voor het eerst gekocht had. Het kleurt mooi egaal alleen is het papier een klein beetje glad waardoor je (vooral met stabilo stiften) moetuitkijken dat je niet met je hand eroverheen veegt. Wat mij dus wel een paar is keer is overkomen. Het is wel mooi dik papier. Drukt niet door hoe hard je ook drukt. De
tekeningen lopen niet door tot het einde van het papier wat soms wat lastig is met kleuren maar wel een leuk effect geeft. Ik twijfel nog om er een zwarte rand omheen te maken als een soort schilderij effect.

review_kruidvat5

De tweede plaat heb ik gekleurd met de potloden die je erbij krijgt. Ik ben normaal niet zo van dieren plaatjes maar om de review zo compleet mogelijk te maken heb ik deze wel gedaan. De potloden zijn wat dikker dan gemiddeld en liggen daardoor wel
lekker in je hand. De kleurtjes zijn alleen wel erg zacht. Wil je een beetje donker effecten aanbrengen (zoals ik in de vleugels van de uiltjes heb gedaan) dan moet je erg je best doen haha. Verder zijn de kleuren wel mooi en de potloden ook wel sterk.

review_kruidvat4

De derde plaat heb ik gekleurd met stiften van de zeeman. Ik heb verschillende goedkope stiften geprobeerd. De zeeman stiften zijn niet goed voor grote oppervlaktes dan krijg je veel strepen. Maar met de strepen van deze sterren ging het erg goed. Ik vind het dan een uitdaging om alles in dezelfde volgorde te kleuren en dat maakt me bij dit soort platen lichtelijk autistisch 😊. Ook hier wil ik
eigelijk nog een zwarte rand om de plaat heen maken om hem goed af te sluiten. Met deze plaat heb ik wel minder laat gehad van het vegen.

rieview_kruidvat3

Al met al vind ik het een heel mooi en goed kleurboek! De potloden die je erbij krijgt zijn prima. Niet de beste maar kan je best wel wat moois mee maken. Met (voor mij) al grootste pluspunt de ringband en de dikte van het papier.

review_kruidvat2

Wij willen Emma Jansen bedanken voor deze uitgebreide review! 

Previous Nieuwe site & domeinnaam!
Next Mijn Faber-Castell Polychromos kist

Beoordeling van de redactie

Uiterlijk
5/5
Kwaliteit kleurboek
4/5
Kleurplaten
4.5/5

4.5

Goed
4.5
Samenvatting:

Een leuk kleurboek voor weinig geld. Er staan genoeg kleurplaten in. De kwaliteit voor deze prijs kleurboeken is goed en het is zeker een leuk boek om toe te voegen aan je collectie.

Misschien vind je dit ook leuk

Reviews

Het Leukste Kleurboek voor Iedereen (Big Bazaar)

Geschreven door: Mariska Boer Dit boekje is een handzaam formaat. Papierkwaliteit voelt sterk aan. Kleurplaten zijn maar aan 1 kant bedrukt wat handig is bij doordrukken van de stiften. Kleurplaten

Reviews

Mandala mix

Geschreven door: Geertje Leistra De mandala mix is een superdik kleurblok. Ik heb gekozen om drie verschillende soorten mandala’s in te kleuren. Het is een super leuk boekje. Wat ik erg leuk

Kleuren

Kleuren op canvasdoek

Bij de Action kwam ik dit grappige canvasdoekje tegen. Voor de 80 cent dat die koste kon ik hem niet laten liggen. Er zijn verschillende variaties van allemaal mandala’s. Zoals

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie