Het enige echte Luxe kleurboek voor volwassenen

Het enige echte Luxe kleurboek voor volwassenen

Gezamelijke review

9200000040332090

Mariska:

Samen met mijn kleurcollega mocht ik dit prachtige kleurboek uitproberen. Op het eerste gezicht ziet het er mooi uit, heet niet voor niets het enige echte LUXE kleurboek. Kaft is hard wat erg prettig is want daardoor blijft deze mooier en het bevat een ringband waar ik erg fan van bent want op deze manier kan je de kleurplaat goed inkleuren. Papier voelt sterk en dik aan. Ben benieuwd..

Deze eerste kleurplaat heb ik gekleurd met stabilo 68. Mijn voorkeur gaat erg uit naar deze stiften. Op dit papier kleur je er zonder problemen mee. Drukt niet door, kleuren komen goed uit en glijd goed over het papier. Papier blijft glad na het kleuren en rust niet. Prachtig!

image1 (1)

Deze kleurplaat heb ik niet voor het mooie gemaakt maar meer om uit te proberen. Ik heb de Davinci kleurpotloden van de action gebruikt. Kleuren erg fijn op dit papier en het inkt van de tekening op de andere pagina drukt niet door als je even accenten maakt. Ook heb ik bij deze plaat de penseel stiften van de action gebruikt. Deze zijn wat vochtiger dan andere stiften dus wat benieuwd hoe het papier zich zou houden. Met 1 woord: tevreden! Papier droogt snel op en ook deze drukken niet door.

Ik ben tevreden! Is een mooi boek met veel verschillende kleurplaten van zware papier kwaliteit. Wat wel jammer is dat er een aantal kleurplaten in zitten die in goedkopere kleurboeken ook te vinden zijn alleen hier wint het papier qua sterkte

.image2 (1)

Geertje:

Uit het mooie Luxe kleurboek voor Volwassenen heb ik drie kleurplaten uit gekozen, om te kleuren.
Een prachtig mooi groot boek.
Dus ook nog best lastig om te kiezen.
Het boek heeft mooie stevige bladzijden.
Je drukt niet snel door het papier heen met het kleuren van bijvoorbeeld stiften.
Ook zit er een scheur randje zodat je, als je wilt de kleurplaat er uit kunt halen.

De eerste tekening heb ik gekozen voor vlinders.
Hierbij kon ik zelf mooie felle kleuren kiezen. Ik heb deze ingekleurd met Bruynzeel potloden.
De achtergrond heb ik zoveel mogelijk groen gehouden. Zodat de Vlinders mooi uit komen. Toch ook geprobeerd kleur er in de houden.

20151021_211927

De tweede kleurplaat heb ik voor bloemen gekozen.
Ik heb deze ingekleurd met Stiften van Stabilo. Ik heb gekozen voor drie kleuren.
Roze, Rood en Oranje. In de grootste bloem heb ik drie lagen gelijk ingekleurd.
En de andere bloemen heb ik laten verspringen in kleur. Erg leuk om te doen

20151021_211836

De derde kleurplaat heb ik gekozen voor fantasie.
Deze heeft een print met stippen en streepjes, zodat ik de stippen en streepjes telkens dezelfde kleur kon geven. Ook wel eens makkelijk, soms weet je even niet meer wat voor kleuren je wilt gebruiken.
Deze heb ik ingekleurd met Aquarel potloden.

20151021_212451

Met veel plezier aan het kleuren geweest.

Ben je ook zo enthousiast over dit mooie boek en wil je dit boek aanschaffen?? Je kan het boek kopen bij :

 

Previous De enige echte enorme kleurdoos voor volwassenen
Next Aanbiedingen bij de lidl

Beoordeling van de redactie

Uiterlijk
5/5
Kwaliteit kleurboek
5/5
Kleurplaten
3/5
Prijs/ kwaliteit
3.5/5

4.13

Goed
4.13
Samenvatting:

Ik ben tevreden! Is een mooi boek met veel verschillende kleurplaten van zware papier kwaliteit. Wat wel jammer is dat er een aantal kleurplaten in zitten die in goedkopere kleurboeken ook te vinden zijn alleen hier wint het papier qua sterkte

Misschien vind je dit ook leuk

Kleurboeken

Heel Holland kleurt

Heel Holland kleurt is een nieuw kleurboek vol met prachtige kleurplaten met het thema Nederland. Het kleurboek bestaat uit 120 pagina’s met 100 ontzettend mooie kleurplaten. Het kleurboek is gedrukt op

Kleurboeken

Nieuwe kleurboeken BBNC

Zoals jullie mogelijk al weten zijn wij kleurambassadeur. Wij ontvangen de nieuwe kleurboeken om te reviewen en de reviews kunnen jullie terug vinden op onze site. Wij zijn nog druk

Kleurboeken

Het derde enige echte kleurboek voor volwassenen

 Geschreven door: Sioen Vanessa Hierbij ben ik trots dat ik voor de website van Volwassenen Kleuren mag een Review schrijven. Het derde enige echte kleurboek voor volwassenen bevat 140 platen,

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie