Het Enige Echte Kleurboek Voor Volwassenen deel II

Het Enige Echte Kleurboek Voor Volwassenen deel II

Geschreven door Sioen Vanessa
Hier ben ik terug voor de website Kleuren voor volwassenen met een nieuwe Review en heb eens nieuwe dingen geprobeerd. Het Tweede enige echte kleurboek voor volwassen bevat 144 platen, dus zeker voor elk wat wils. Hier sta ook wel echt verschillende dingen in, van bloemen tot abstracte, In deze uitgave heb ik een drie tal plaatjes gekleurd/geschilderd, het boekje heeft uitstekend papier om allerlei verschillende technieken toe te passen, pas op bepaalde stiften geven door! Wat ik ook doe is altijd men plaatje een naam geven.
Het eerste plaatje noem ik Little Colorfull Butterfly’s. Ik heb er allerlei kleurtjes bij genomen van de waterpotloden van Conté. Ik moet zeggen deze tekening was niet in één dag klaar. Je zou zeggen werken met water in een boek gaat niet. Maar het is perfect mogelijk. Het geeft niet door. Het is echt kwaliteitspapier. Ik hou ervan dat de kleurtjes in elkaar kunnen vloeien. het resultaat vind ik erg mooi. Het zijn zachte waterkleurpotloden. 
DSCN4305 (966 x 1288)
Het tweede plaatje noem ik fleurige bloempjes. Ik hou er heel erg van in de zetel te kruipen en men boekje en de potloden en gewoon beginnen kleuren, Deze heb ik ingekleurd met de color’peps, Ik vind deze kleuren heel erg aangenaam, ze zijn zo fleurig, ideaal om bloemen te kleuren. Wat ik ook heel fijn vind is dat deze potloden een goede combinatie hebben met het papier van dit boekje, ze zijn heel zacht.
DSCN4304 (966 x 1288)
Het derde plaatje noem ik The Aqua Flowers. Ik ben er enorm van verschoten hoe goed deze aanpakte in het boekje, het was een risico, maar het is gelukt en het geeft niet door aan de achterkant van de bladzijde, Wat heb ik gedaan. Ik heb mijn Aqua marker stiften bij mij genomen, en beginnen kleuren en men penseeltje heel de tijd vochtig gehouden om te laten uitvoeien. voor het zekerste had ik een blaadje aan de achterkant gestoken, maar dit was niet nodig, het papier neemt de stift perfect op en zie er niets doorgaan. Ik vond deze erg leuk, het is heel simpel in gebruik, en de test is gelukt, ik heb wel al 2 jaar deze stiften, dit is een primeur.
DSCN4302 (200 x 267)
Ik vond het fijn deze boek te Reviewen.Het boek is veelzijdig en met veel verschillende soorten potloden en stiften te kleuren.
Het boek is te koop bij:
http://www.bol.com/nl/p/het-tweede-enige-echte-kleurboek-voor-volwassenen/9200000022117832/

Previous Potloden of toch stiften
Next Kleurboek: Puur natuur!

Beoordeling van de redactie

Uiterlijk
4/5
Kwaliteit kleurboek
4/5
Kleurplaten 3
4/5
Prijs/ Kwaliteit
4/5

4

Goed
4
Samenvatting:

Het Tweede enige echte kleurboek voor volwassen bevat 144 platen, dus zeker voor elk wat wils. Hier sta ook wel echt verschillende dingen in, van bloemen tot abstracte

Misschien vind je dit ook leuk

Kleurambassadeur

Het tweede enige echte kleurboek voor senioren

Het tweede enige echte kleurboek voor senioren is een kleurboek waar er grote, leuke tekeningen in staan, zoals de titel het zegt, het is voor oudere mensen die het fijnere

Kleurboeken

Keuze maken

Ik heb nog wel een verlanglijstje van kleurboeken die ik graag wil hebben zoals Animorphia, de tuin van de tijd, het betoverde woud en het enige echte dikke dames kleurboek

Reviews

Zendala deel 1

Geschreven door: Marscha Uitgeverij Akasha heeft het kleurboek Zendala kleurboek ontworpen door Beika Kruid uitgegeven. Dit kleurboek bestaat uit verschillende soorten kleurplaten met heel veel variatie. Het is een boek

2 reactie(s)

  1. Linda
    maart 13, 22:02v Antwoorden
    Wat ontzettend leuk om te lezen en wat een mooie platen.

Plaats een reactie