Het derde enige echte kleurboek voor volwassenen

Het derde enige echte kleurboek voor volwassenen

 Geschreven door: Sioen Vanessa
Hierbij ben ik trots dat ik voor de website van Volwassenen Kleuren mag een Review schrijven. Het derde enige echte kleurboek voor volwassenen bevat 140 platen, dus voor elk wat wils. In dit boek heb ik een drie tal plaatjes gekleurd, het boekje is niet te groot, dus is het perfect mogelijk om te kleuren in de zetel. Wat ik ook doe is altijd men plaatje een naam geven, vind ik leuk te doen.
Het eerste plaatje noem ik Rainbow color wave. Deze was echt wel leuk en speels! Ik heb ze ingekleurd met Colorpeps kleurpotloden van Maped. Die kleuren zo zacht op dit soort papier, ik heb er echt van genoten, om deze in te kleuren.
DSC_0003 (1632 x 2464)

Gekleurd met Colorpeps kleurpotloden van Maped

Het tweede plaatje noem ik Bloks. De reden daarvan is dat ik constant blokjes zag terwijl ik de lijntjes aan het kleuren was.Ik heb bewust het midden wit gelaten, gewoon om het contrast te laten.hiervoor heb ik mijn Bruynzeel45 kleurpotloden gebruikt ( schildpad doos ).
DSC_0002 (397 x 600)

Gekleurd met Bruynzeel45 kleurpotloden

Het derde plaatje noem ik Stabilo88 bomen. Waarom ik dit plaatje zo noem is dat ik al mijn Stabilo88 kleurtjes gebruikt heb, behalve zwart en grijs.Ik wilde laten zien dat het mooi kan zijn om met deze stiftjes te werken in dit boekje.Maar het geeft een klein beetje door, das wel jammer, dus zou het eigenlijk niet echt mogelijk zijn om met zware stiften te kleuren, tenzij je keuzes maakt in het boekjeDat vindt ik het nadeel van 2 kanten geprinte platen.
DSC_0001 (1632 x 2464)

Gekleurd met Stabilo88 stiften

Ik vond het fijn deze boek te Reviewen. Het boek is veelzijdig en daardoor geschikt voor iedereen.

Dit boek is te koop bij:

Previous Bijbelteksten en spreuken om te kleuren - en te versturen
Next Kleurplaten Overzicht #5

Beoordeling van de redactie

Uiterlijk
4/5
Kwaliteit
3/5
Kleurplaten
3/5

3.33

Voldoende
3.33
Samenvatting:

Het boek is veelzijdig en daardoor geschikt voor iedereen. Drukt wel iets door als je met stiften kleurt.

Misschien vind je dit ook leuk

Kleurboeken

Kleur de lage landen

Er komt 19 maart een leuk boek uit voor ons Nederlanders en Belgen!             De populaire hobby kleuren kun je nu ook doen in taferelen

Reviews

Snowflake Design (Creative Haven)

Het boek Snowflake designs Onderdeel van Creative Haven, is een mooi boek, waar ik dit review over zal schrijven Het boek heeft papier wat je er uit kunt trekken. Handig

Reviews

Review mooi mozaïek

We ontvingen het boek mooi mozaïek om te reviewen. Het eerste wat ik dacht is wat een prachtig mooi boek! Je word al vrolijk van de voorkant. De kaft is

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie