Heel Holland Kleurt Nederland

Heel Holland Kleurt Nederland

Geschreven door: Renée

Voor mensen die van veelzijdige boeken houden is dit een erg leuk boek. Er zijn veel Hollandse plaatjes maar ook van dieren, huisjes, figuren  etc. Dit extra dikke boek telt wel 120 pagina’s en wel 100 Hollandse kleurplaten. Het is op extra wit kleurpapier gedrukt en het heeft een extra dikke kaft.

Het papier voelt dik aan. Het is geschikt voor potlood en stift. Alleen als je een beetje hard drukt met de stift is drukt het wel door.

Voor mijn eerste creatie heb ik Edding stiften gebruikt. Het papier rult een heel klein beetje. Met deze stiften drukt het een heel klein beetje door op de achterzijde.

 

20150226_212055

Gekleurd met Edding stiften

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als tweede kleurplaat heb ik deze figuren gekleurd met Stabilo stiften en gelpennen van de Action. Dit drukt al een heel stuk minder door. Ook rult het papier minder. Ik heb bewust voor de Hollandse kleuren gekozen. En laat oranje nu net mijn lievelingskleur zijn.

 

20150226_212025

Gekleurd met Stabilo stiften en met gelpennen van de Action

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het laatste plaatje heb ik gekozen voor de wel bekende kuspoppetjes. Dit plaatje is extra speciaal voor mij. De kuspoppetjes doen me altijd denken als Nederland en aan mijn vader. Hij heeft de kuspoppetjes een keertje van mij gekregen. Dus pap deze heb ik speciaal voor jou gekleurd. Deze kleurplaat heb ik gekleurd met Koh I Noor potloden. Later heb ik de kleurplaat gedoezeld.

20150226_211954

Gekleurd met Koh I Noor Potloden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heel Holland Kleurt Nederland is een veelzijdig boek met heel veel (Hollandse) vrolijke kleurplaten.

Dit boek is te koop bij:

 

 

 

 

Previous Het Mooiste Kleurboek
Next Kleurboeken met leuke prijsjes

Beoordeling van de redactie

Uiterlijk
4/5
Kwaliteit
3/5
Kleurplaten
3/5

3.33

Voldoende
3.33
Samenvatting:

Leuk kleurboek met veel verschillende soorten kleurplaten. Dik boek. Papierkwaliteit matig met stiften. Voldoende met potloden.

Misschien vind je dit ook leuk

Kleurboeken

Roosvenster mandala’s

Van uitgeverij Panta rhei ontvingen wij het kleurboek roosvenster mandala’s om te reviewen. Uiteraard doen wij dit graag. In dit leuke handzame kleurboek vind je 32 mandala’s die ontleed zijn

Budget

Kleuren op canvasdoek

Bij de Action kwam ik dit grappige canvasdoekje tegen. Voor de 80 cent dat die koste kon ik hem niet laten liggen. Er zijn verschillende variaties van allemaal mandala’s. Zoals

Nieuwe kleurboeken

Meningen gevraagd!

Ik zou graag jullie meningen horen! 🙂 Stel jullie mogen een review verzinnen, waarover zou dit gaan? Welk materiaal of boek bijvoorbeeld. En zouden jullie dan een tekst review willen

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie