Grace

Van ark media ontvingen wij het kleurboek Grace waarvoor onze hartelijke dank.

DSC_4273

Dit is een christelijk kleurboekje op een leuk klein formaat waardoor het ook erg leuk is om te kleuren als je eens wat minder tijd hebt. In dit boekje vind je kleurplaten, christelijke teksten, andere inspirerende teksten en bladzijdes met vragen om zelf in te vullen en te overdenken.

DSC_4272

Onze eerste gedachte was eigenlijk gezien de dikte van het papier dat het niet geschikt zou zijn voor stiften. Ik ben het gaan proberen en tot mijn verbazing gaf dit geen enkel probleem. Deze heb ik gekleurd met stabilo 88. Ze kleuren erg fijn op het papier en drukken ook niet door naar de volgende pagina.

DSC_4271

Als tweede heb ik deze gekleurd met diverse merken stiften in combinatie met gel glitterpennen. Hierbij onder vond ik totaal geen problemen met het papier. Ze glijden makkelijk over het papier en drukken niet door.

DSC_4268

Tenslotte heb ik deze gekleurd met mijn potloden uit het bruynzeel kever blik. Deze glijden heerlijk over het papier en blenden ook mooi in elkaar over. De kleuren komen mooi helder over het papier. Voor de achtergrond heb ik gebruikt van pastelkrijt ook dit werkt erg goed op het manier.

Al met al is het een erg leuk boekje wat ook erg geschikt is als je wat minder tijd hebt. Zelf ben ik ook erg te spreken over de inspirerende teksten in dit boekje.

Ben je op zoek naar een inspirerend christelijk kleurboekje kan ik je deze zeker aanbevelen. Hier is hij te bestellen:

 

Previous Weekoverzicht 21 t/m 27 maart
Next Winactie Goedkoopste Hobby

Misschien vind je dit ook leuk

Reviews

Het enige echte mandala kleurboek om te versturen

Geschreven door Renée  Tijdens de bijeenkomst in Amersfoort kreeg elke kleurambassadeur van BBNC een pakket mee. Daar zat ook dit boekje bij. Super enthousiast ben ik begonnen aan dit boek

Reviews

Heel Holland Kleurt Nederland

Geschreven door: Renée Voor mensen die van veelzijdige boeken houden is dit een erg leuk boek. Er zijn veel Hollandse plaatjes maar ook van dieren, huisjes, figuren  etc. Dit extra

Reviews

Inspireer kleuren voor volwassen van de Kruidvat

Het allereerste wat mij opviel aan dit boek was de ringband. Ik draai de kleurplaten tijdens het kleuren nogal vaak en dan is een ringband heel erg praktisch. Op die manier zit

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie