Bijbel Kleurboek

Bijbel Kleurboek

We hebben van Perfectsweetcolors een mooie review mogen ontvangen over het Bijbel Kleurboek uitgegeven door BBNC Uitgevers:

Als ik het boek voor me heb oogt het al heel leuk ….

De voorkant is mooi fleurig en ben dan ook heel benieuwd naar de platen die er in staan ….

Wat mij als eerst opvalt is dat het papier anders (dunner) is dan de overige boeken die BBNC Uitgevers heeft uitgebracht …

 

De kleurplaten zijn enkelzijdig gedrukt En je kan er met vrij veel materialen in aan het werk ….

De eerste plaat die ik heb gekleurd was een spreuk …Hier heb ik een gouden gelpen voor gebruikt .. En ben met Aquarel kleurpotloden verder gegaan … Vond deze erg leuk om te doen …Ook omdat je de glans erg mooi kan zien .,.. Helaas is dat moeilijk op de foto te zetten dus heb 2 foto,s geplaatst….

De 2e plaat heb ik ook besloten om met Aquarel te doen, Omdat dit wel heel fijn kleurt op dit papier…. Dit boek staat boordevol met platen die betrekking hebben op de Bijbel….Zelf ben ik niet gelovig.. Maar vind het toch heel leuk om dit boek te hebben…. En ja er staan hele leuke platen en spreuken in dit boek!!

Bedankt voor deze mooie review.

Ben je enthousiast over dit boek, hier is hij te bestellen:

Previous De boekhandel
Next Perfectsweetcolors

Misschien vind je dit ook leuk

Reviews

De enige echte Kleurkerstkaarten voor Volwassenen

Van BBNC hebben wij deze hele leuke kerstkaarten mogen ontvangen. We hebben er een gezamenlijke review van gemaakt. Ik (Renée) heb de Goudkleurige verpakking van de kleurkaarten gekleurd.     

Reviews

Het Tattoo Kleurboek

Geschreven door: Renée Na vele leuke kleurplaten van onze leden gezien te hebben uit dit boek ben ik ook heel blij dat ik dit boek mocht reviewen.      

Reviews

Dagdromen

Deze review hebben wij gekregen via PerfecSweetColors Van BBNC Uitgevers kreeg ik het boek Dagdromen van Hanna Karlzon thuisgestuurd Dank jullie wel hiervoor. Toen ik het boek thuis kreeg gestuurd

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie