Mijn Faber-Castell Polychromos kist

Mijn Faber-Castell Polychromos kist

Een tijd terug heb ik mijzelf de Faber-Castell Polychromos kist cadeau gedaan. Een prachtige kleurkoffer met 120 kleurpotloden. Ik was al bekend met deze potloden en toen ik de kans kreeg heb ik mezelf verwend met deze gave kist!

Kleurpotlood Faber-Castell Polychromos kist à 120 stuks Compendium

Heel even heb ik op het punt gestaan om deze kist te verkopen. Niet door de kwaliteit hoor, want de potloden van Faber Castell zijn geweldig, maar ik had het zo druk dat ik niet aan kleuren toe kwam. Gelukkig is dat nu niet meer het geval en kleur ik op dit moment met niks anders meer dan de Faber Castell Polychromos.

<foto>

Natuurlijk kan ik nog heel veel informatie vertellen over de potloden, maar ik kan jullie vertellen dat er binnenkort een hele vette prijsvraag online komt, waarmee jij een mooie set potloden kunt winnen! Dan vertel ik jullie nog meer informatie over het merk en de kwaliteit van de potloden. Blijf de site daarom goed in de gaten houden.

Om af te sluiten vind ik het leuk om een aantal kleurplaten te laten zien die ik heb gemaakt met de Faber Castell potloden.

Animorphia

13177683_898344530312122_1015233924384002987_n

Heb je interesse in deze prachtige kleurkist? Je kunt de houten kleur kist met 120 kleurpotloden hieronder bestellen voor 248,95

Previous Inspireer kleuren voor volwassen van de Kruidvat
Next Winnaar € 50,-- bon van Goedkoopste Hobby

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuws

Alleen primaire kleuren gebruiken

Je hebt er vast wel eens van gehoord de primaire kleuren. We hebben het dan over de kleuren rood, blauw en geel. Met deze drie kleuren kun je alle kleuren

Video

Filmpje: Neem een kijkje in het kleurboek Imagimorphia

Voor alle fans van het kleurboek Animorphia heb ik goed nieuws. Er is namelijk een vervolg op dit succesvolle kleurboek gekomen. Het kleurboek Imagimorphia is nu te koop! Het kleurboek

Kleuren

De kleurencirkel

De kleurcirkel is een manier om zichtbaar te maken hoe de primaire en secundaire kleuren in elkaar overlopen. De primaire kleuren zijn rood, blauw en geel. Na menging ontstaan dan

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie