Mariska Het Enige Echte Olifantenboek om te versturen

Het Enige Echte Olifantenboek om te versturen

 

image1

Van BBNC mocht ik het enige echte olifantenboek om te versturen reviewen. Onze dank hiervoor.

Op het eerste gezicht al een uitnodigende kaft, lekker vrolijk, mooie kleuren en olifanten…., hoe leuk!! Ben erg benieuwd. Er zitten 30 ansichtkaarten in om te versturen. Dit boekje is ontstaan doordat Elephant parade en BBNC zijn gaan samenwerken. Het mooie van dit boekje is dat je niet alleen jezelf blij maakt maar ook de Aziatische olifant. Je steunt de Aziatische olifant met de aankoop van deze kaarten. Prachtig doel! Dit maakt mij nog enthousiaster om te gaan kleuren….  De kaarten zijn ontworpen met de unieke olifanten designs van de Elephant parade (voor de mensen die het niet kennen kijk even op www.elephantparade.com).

De eerste kaart heb ik gekleurd met Stabilo 68 en Davinci potloden (Action). Geweldig…..,stift geeft prachtige kleur af, glijden goed over het papier en rult niet. De potloden komen qua kleur goed uit. Ben zeer te spreken. Papierkwaliteit is karton, dus voelt zwaar aan en heeft als voordeel dat je er veel verschillende kleurmaterialen op kan uit oefenen wat ik dus ook gretig heb gedaan 🙂

image2

 

Deze vrolijkers zijn gekleurd met Stabilo 68. Kleuren komen mooi tot hun recht op het papier. Het jammer is wel (maar dit is persoonlijk) dat je goed de overgangen van de stift kan zien. Het was een feestje om deze te kleuren.

image3

Potloden en stiften zijn geprobeerd dus ben verder gaan zoeken en kwam in huis nog wasco krijtjes tegen. Vroeger veel mee gekleurd. Ook voor dit papier weer geen probleem. Glijd goed over het papier heen en de kleuren komen goed uit. Ik werd steeds enthousiaster en ben verder gaan zoeken wat ik nog meet kon doen met deze kaarten.

image4

Bij deze kaart heb ik pastel krijt gebruikt (linkerkant blauw, licht roze en paars) en uitgeveegd met een wattenstaafje. Zo leuk!! Krijt pakt goed op het papier en kleuren komen ook goed uit. Aan de rechter kant (groen, donker roze en blauw) heb ik aquarel potloden gebruikt met een waterbrush….,fantastisch! Water en papier zijn niet de beste vrienden maar voor deze kaarten geen enkel probleem. Papier droogt snel op, bobbelt niet en rult niet. Kortom….,het papier is niet te verslaan en goed voor alle kleurmaterialen.

image6

Nu hoor ik jullie alleen zeggen “ik heb nog geen olifant gezien”! Nou die zijn er wel hoor:

image7

Gekleurd met Stabilo 68. Er zitten 8 kaarten in waar olifanten op staan. Ik ben erg tevreden over dit kaartenkleurboekje. Papierkwaliteit top! De kaarten zijn in 1 dag te kleuren dus heerlijk ontspannend voor tussendoor en daarnaast zijn ze erg leuk om te versturen.

 

Zijn jullie ook zo enthousiast als Mariska over deze kaarten?? Deze kaarten zijn te koop bij: 

Wij willen Mariska bedanken voor deze uitgebreide review! 

Previous Verborgen personen - 100 kleurmysteries
Next Frixion uitgumbare stiften

Beoordeling van de redactie

Uiterlijk 8
0/5
Kwaliteit kleurboek 8,5
0/5
Kleurplaten
0/5
8
0/5

0

Erg slecht
0
Samenvatting:

De kaarten zijn in 1 dag te kleuren dus heerlijk ontspannend voor tussendoor en daarnaast zijn ze erg leuk om te versturen. Ook een leuk formaat om mee te nemen in je tas zodat als je ergens moet wachten fijn kan kleuren. Zeker een aanrader voor de dieren liefhebbers of als je kleine projecten die je in een paar uur af kan hebben fijn vindt!

Misschien vind je dit ook leuk

Reviews

Color Plus (Zeeman)

Geschreven door: Mariska Boer   Hallo allemaal, ook de Zeeman kan niet achter blijven in de nieuwste rage op kleurgebied dus mag voor jullie een review schrijven. Ze hebben verschillende boeken,

Reviews

Het vierde enige echte mandala kleurboek

Van de uitgever BBNC mochten wij het vierde enige echte mandala kleurboek ontvangen om te reviewen, waarvoor onze dank. Dit boek is alweer het vierde in de enorm populaire mandala

Reviews

Kerstkaarten creative colors

Ik had jullie al eerder deze kerstkaarten van Creative Colors laten zien. Ondertussen heb ik ze zelf ook en ben er gelijk mee begonnen zodat ik mijn ervaringen met jullie

1 reactie

  1. Jantina
    juni 01, 13:45v Antwoorden
    Prachtige recentie. Al heb ik niks met olifanten. Dan zou ik deze kleurkaarten voor het goede doel kopen. Als je met alle materialen op dit papier kunt werken, is geweldig. Nu nog een met katten, zonnebloemen, lely's, gerbera's en klaprozen... Dan ga ik los!

Plaats een reactie