De best gelezen artikelen mei 2016

De best gelezen artikelen mei 2016

Het leek mij leuk om een nieuwe maandelijkse blog te doen met de best gelezen artikelen van de maand. Dit keer is de blog wat laat online, maar vanaf volgende maand ga ik proberen elke tweede van de maand een overzicht voor jullie te maken. Ik kan me voorstellen dat er zoveel berichten online komen dat je misschien er een aantal hebt gemist die voor jou ook leuk zijn om te lezen. Of dat je een bepaalde blog nog eens terug wil lezen. Voor nu de top 10 van de maand mei!

10. En de winnaar van Mijn Wonderlijke Wereld deel 4 is……

Prijsvragen doen het altijd enorm goed op de site. Logisch natuurlijk, wie wil er nu niet een prachtig kleurboek of een mooie set potloden of stiften winnen. Jullie waren allemaal heel nieuwsgierig wie mijn wonderlijke wereld deel 4 heeft gewonnen.

Je vindt het artikel hier.
10

 

9. Kleurkaarten

Deze blog had ik ook zeker in de top 10 verwacht. Kleurkaarten zijn nou eenmaal populair onder de kleurders. Het is altijd handig om eerst de kleuren ergens op uit te testen voor je ze echt gaat gebruiken op een mooie kleurplaat. Ik gebruik ze zelf ook vaak. Wil je ook kleurkaarten downloaden?

Je vindt het artikel hier.

IMG_20160601_113535

8. Stabilo power

De bekende stabilo 68 en 88 worden veel gebruikt. Jullie waren nieuwsgierig na deze versie van Stabilo. Leuk om te zien dat dit artikel zo goed gelezen is. We gaan uiteraard met veel plezier op zoek naar nieuwe of onbekende kleurpotloden en stiften voor jullie.

Je vindt het artikel hier.

8

7. De kabouter

Net als stiften en kleurpotloden zijn jullie ook benieuwd na nieuwe kleurboeken. Dit kleurboek van kabouters is ook enorm goed gelezen door jullie. Ik ben benieuwd wie dit kleurboek heeft besteld en wat jullie er van vinden.

Je vindt het artikel hier.

7

6. Potloden of toch stiften

Een kort bericht, maar toch een enorm goed gelezen bericht dat het op nummer 6 is geëindigd. We hebben op de vraag of jullie meer met potloden of stiften kleuren ook best veel leuke antwoorden gehad en de meningen zijn verdeeld. Het lijkt mij leuk om hier nog eens wat uitgebreider te schrijven waar wij het liefst mee kleuren.

 Je vindt het artikel hier.

DSC_4502

5. (Te) gek kleuren

Dan nu de top 5 van de best gelezen berichten. Dit bericht heeft mij wel verrast in dit overzicht. Er is namelijk een heus dekbed te koop met kleurpotloden. Ook dit artikel is erg goed ontvangen door jullie. Super leuk en niet verwacht!

Je vindt het artikel hier

6

4. Win het vijfde enige echte mandalakleurboek. 

Een leuke prijsvraag waar jullie het vijfde enige echte mandalakleurboek konden winnen. Zoals ik al eerder schreef bij nummer 10 worden prijsvragen enorm goed ontvangen en verrast het mij niet dat dit artikel zo goed gelezen is.

Je vindt het artikel hier

4

3. Kleurboeken bij de Lidl

De kleurboeken/stiften/potloden bij de “goedkopere” winkels worden ook altijd goed ontvangen. Op nummer 3 dan ook de kleurboeken die te koop zijn bij de Lidl. Erg leuk om te zien dat jullie graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe kleurboeken met een leuke prijs. We zullen dit natuurlijk blijven doen!

Je vindt het artikel hier

3

2. In de aanbieding bij de Kruidvat

Zie hierboven. Leuke kleurboeken met een zacht prijsje worden erg goed gelezen. Ik kan je verklappen dat de nummer 1 hier ook mee te maken heeft ;).

Je vindt het artikel hier

2

1. Twinmarkers action

En dan de best gelezen artikel van de maand mei. De action heeft namelijk een aantal markers in hun assortiment voor een super goede prijs. We wilden dit graag met jullie delen en gezien hoe vaak dit artikel gelezen is wordt dit enorm gewaardeerd. De markers zijn nog steeds te koop bij de Action dus mocht je nog interesse hebben, neem dan snel een kijkje in deze winkel!

Het artikel vindt je hier

IMG_20160601_113623

Ik hoop dat jullie het maandoverzicht leuk vonden om te lezen. Ik ben heel benieuwd wat jullie favoriete artikel is geweest in de maand mei. Laat je een reactie achter?

Previous Weekoverzicht 30 mei t/m 5 juni
Next Snowflake Design (Creative Haven)

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuws

Marskramer kleurboeken voor volwassenen

Toen ik de folders aan het doorlezen was kwam ik iets leuks tegen. Naast de Action en de Wibra gaat nu ook de Marskramer kleurboeken voor volwassenen verkopen. De kleurboeken

Overzicht

Weekoverzicht 30 mei t/m 5 juni

Na een heerlijke zonnige dag is het weer tijd voor het weekoverzicht. Wat een prachtige platen zijn er binnen gekomen wauw. Aafke van der Kooi Anita Velt-Pellen Astrid de Groot

Nieuws

Frixion uitgumbare stiften

In de folders van deze week kwam ik deze stiften tegen. Ze heten frixion uitgumbare stiften, deze vallen onder het merk pilot. Wat we ons hier bij voor moeten stellen

1 reactie

Plaats een reactie