Het vierde enige echte mandala kleurboek

Van de uitgever BBNC mochten wij het vierde enige echte mandala kleurboek ontvangen om te reviewen, waarvoor onze dank.

DSC_4288

Dit boek is alweer het vierde in de enorm populaire mandala boeken serie. Ook dit boek heeft weer het grotere formaat wat we gewend zijn van de mandala kleurboeken. Er staan veel verschillende soorten mandala’s in van kleine vakjes platen tot grotere vlakken.

DSC_4295

Als eerste heb ik deze gekleurd met fineliners van de aldi. Ze glijden makkelijk over het papier en de kleuren komen mooi over. Een groot voordeel is ook dat de inkt gauw opdroogt dus je krijgt geen vlekken als je er met je hand over heen wrijft. Echter toen ik de bladzijde omdraaide kwam ik tot mijn grote verbazing er achter dat het iets had doorgedrukt naar de volgende pagina. Dit is mij nog nooit eerder over komen met een mandala kleurboek uit de enige echte serie, juist omdat ze mooi dik papier hebben.

DSC_4300

Toen ik klaar was met de eerste plaat heb ik mijn bruynzeel expression color potloden gepakt. Deze kleuren ook erg fijn op het gladde papier. Het is dus ook zeer zeker geschikt voor potloden. Nu moet ik jullie wel eerlijk bekennen dat ik de rozen er echt wilde laten uitspringen dus daar heb ik een gel glitterpen voor gebruikt. Op de een of andere manier had ik het gevoel toen ik klaar was met kleuren dat deze mandala een achtergrond nodig had. Deze heb ik gemaakt met pastelkrijt. Eigenlijk maakt het niet uit welke materialen je gebruikt in dit boek alles werkt goed.

DSC_4301

Tenslotte heb ik mijn zwarte en paarse steadler stiften gepakt in combinatie met een goudkleurige stift in de vorm van een kwastje als het ware (sorry ben de naam even kwijt). Deze kwam ik ergens tegen tijdens het opruimen dus helaas heb ik geen idee waar deze weg komt. Ook nu kleurde het weer heerlijk op het papier. Geen van deze stiften drukt door naar de volgende pagina.

Al met al is het een zeer mooie aanvulling in de serie enige echte mandala kleurboeken.

Wil je dit boek ook graag, hij is hier te bestellen:

 

 

 

 

 

Previous Weekoverzicht 28 maart t/m 3 april
Next Kleurplaat van de week 1 t/m 8 april

Misschien vind je dit ook leuk

Reviews

Het Leukste Kleurboek voor Iedereen (Big Bazaar)

Geschreven door: Mariska Boer Dit boekje is een handzaam formaat. Papierkwaliteit voelt sterk aan. Kleurplaten zijn maar aan 1 kant bedrukt wat handig is bij doordrukken van de stiften. Kleurplaten

Budget

Pixel colouring boek action

Vandaag was ik toevallig even bij de action (kom daar regelmatig maar ach wie niet). Zoals gewoonlijk liet ik mijn blik toch even dwalen langs de kleurboeken die er liggen.

Kleuren voor Volwassenen

Het Enige Echte Dierenkleurboek (Julia Woning)

Het enige echte Dierenkleurboek               Van BBNC mochten wij dit prachtige boek reviewen. Ik als een echte dierenvriend wou dit boek super graag. Een

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie