Review: Color Your Own Impressionist

Geschreven door Mariska:
image1
Toen ik dit boek opgestuurd kreeg dacht ik “ojee zo’n kunstenaar ben ik nou ook weer niet”! Maar ik zag er wel een uitdaging in…,dus kom maar op…….
 
Het leuke van het boek is dat er een foto van het originele schilderij in staat zodat je kan zien welke kleuren er toen gebruikt zijn. Achterop iedere kleurplaat staat ook beschreven (in het Engels) wanneer het schilderij is gemaakt, door wie en welk verhaal erachter zit. De kleurplaten zijn dus enkel bedrukt. De kleurplaten kunnen makkelijk uit het boek gehaald worden d.m.v. een geperforeerde rand zodat je je eigen creaties zou kunnen inlijsten.
 
 
De eerste kleurplaat heb ik gekozen Omdat ik van dansen hou. Deze heb ik ingekleurd met potloden van stabilo en staedtler. Perfect! Potloden glijden goed over het papier, kleuren komen goed uit, je kan mooie accenten maken, inkt van de volgende kleurplaat drukt niet door. Ben tevreden en stiekem ook wel een beetje over het eindresultaat….:)image2
 
Kleurplaat 2: gekleurd met Stabilo 68 en stabilo potloden. Soms heb je wel eens van die kleurboeken waar het niet in past om met stiften te kleuren. Persoonlijk vind ik dat dit zo’n boek is. Papier kwaliteit is er te dun voor dus stiften drukken door, wat niet heel erg is omdat het enkelzijdige kleurplaten zijn. Papier rult en je ziet heel duidelijk waar je geëindigd bent. Sommige kleurplaten bevatten ook veel priegelwerk en daardoor zijn stiften ook niet fijn.
image3
 
Ben niet ontevreden. Het is een inspirerend leuk en leerzaam kleurboek wat alleen wel geschikt is voor kleurpotloden. Ik heb wel ontdekt dat ik geen schilders kunstenaar ben maar wie weet iemand van jullie wel!
 
Dit boek is te koop bij: KleurboekenWinkel

Previous Disney kleurboeken
Next Kleurplaat van de week 15 t/m 22 Januari

Misschien vind je dit ook leuk

Kleurboeken

Floral Designs Kleurboek

Geschreven door: Silvia Pas geleden kocht ik het boek: Floral Designs Color By Number                 Zelf wist ik niet zo goed wat ik

Reviews

Penseelpennen Action

Wanneer ik de winkel was, keek ik enthousiast naar deze penselen. Ik dacht deze moeten mee.. deze wil ik absolute testen, ik ga niet twijfelen als ze maar 89cent kosten.

Reviews

Review: Kleurcadeauboek Speciaal voor jou

Van Imagebook hebben wij dit prachtige Kleurcadeauboekje mogen ontvangen. Bedankt dat we hiervan een review mogen schrijven. Wat mij gelijk opvalt is het formaat van het boekje (13 x 13

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie