#2 On a budget: Boekenvoordeel

#2 On a budget: Boekenvoordeel

Vorige week hebben wij voor het eerst een on a budget artikel geplaatst. Toen met goedkope stiften en potloden van de Hema. Dit artikel kun je hier terug lezen. Uiteraard hebben wij voor deze week weer een winkel gevonden met leuke kleurboeken onder de 10 euro. Kijk mee naar de boeken van Boekenvoordeel.

Boekenvoordeel heeft 120 winkels verdeeld over het hele land. Naast de winkels hebben ze ook een online webshop waar jij je kleurboeken kan bestellen. Betalen gaat makkelijk via Ideal, Paypal of een creditkaart. Binnen 1 – 3 werkdagen ontvang jij je bestelling in huis. Wij hebben een overzicht hieronder gemaakt van de kleurboeken onder de 10 euro. Welke is jullie favoriet?

Als eerst deze topper. Het enige echte enorme kleurboek voor volwassenen. Bij boekenvoordeel is het boek slechts € 9,95.

boekenvoordeel

 

 

 

 

 

 

 

 

Het mooiste kleurboek voor volwassenen is een kleurboek die leuk is om toe te voegen aan je collectie. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten liggen. Bij boekenvoordeel is het kleurboek € 3,99.

boekenvoordeel

 

 

 

 

 

 

 

 

In dezelfde reeks heb je ook het beste kleurboek voor volwassenen. ook dit kleurboek is bij boekenvoordeel slechts € 3,99.

boekenvoordeel

 

 

 

 

 

 

 

 

Mooie Gedetailleerde tekeningen wat heerlijk rustgevend werkt. Het Mindfulness kleurboek voor volwassenen kost € 5,99.bij boekenvoordeel.

boekenvoordeel

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij van de redactie vinden het heel erg leuk om zelf een kaartje te sturen. bij deze kleurkaarten kun je een origineel kaartje opsturen voor bijvoorbeeld een verjaardag. Kleur een kaartje: Vrolijke vormen kost bij boekenvoordeel € 3,99

Boekenvoordeel

Voor de Mandala liefhebbers heeft boekenvoordeel ook een aantal leuke exemplaren wat zeker een aanrader is om een kijkje in te nemen. Wat dachten jullie van Mandala’s – Ontspannen door te kleuren. Bij boekenvoordeel kost dit kleurboek € 3,95.

boekenvoordeel

 

 

 

 

 

 

 

 

dit was weer het overzicht van deze week.  Meer lezen? Elke zaterdag om 20:00 komt er een nieuwe on a budget online en gaan wij opzoek naar de mooist kleurspullen onder de 10 euro.

 

Previous Filmpje: De tuin van de Tijd
Next Kleurplaten Overzicht #21

Misschien vind je dit ook leuk

Reviews

Tijd voor kleur & Logisch kleuren en tekenen.

Geschreven door Silvia Mijn allereerste review die ik mocht doen was van de nieuwe denksport boeken. Tijd voor kleur! En Logisch kleuren en tekenen. Toen ik de boekjes ontving ben

Kleurplaat van de week

Kleurplaat van de week 4 t/m 11 sept.

Jaaa daar is die weer. De kleurplaat van de week. Deze week heb ik gekozen voor:   Marieke Van Mansom-den Hartigh                  

Budget

Lijntjes trekken (Action)

Toevallig was ik van de week bij de Action. Daar zag ik deze leuke boekjes liggen. Net nieuw binnen gekomen. Ik heb er gelijk 2 meegenomen maar zijn nog meer

0 reacties

Nog geen berichten.

Plaats als eerst een bericht. Plaats reactie

Plaats een reactie